Steun de crowdfunding campagne:

Help Mike & Youri Naar De ECC 2022 In Tsjechië!

Mike Bergmann
Help Mike & Youri naar de ECC 2022 in Tsjechië!

Bowling
 • Talent Profiel
  Mike Bergmann
  Geleen
  Bowling
  Limburg
  Europees kampioen jeugd dubbels in Oostenrijk - 2019, Nederlands kampioen - 2021, Europees kampioen individueel in Griekenland - 2021, Europees kampioen teams in Finland - 2022

Campagne statistieken van
Mike Bergmann

€ 840
42.00%
Donateur(s)
7
Gedoneerd
€ 840
Dag (en) verstreken
17
Dag(en) te gaan
27
Doelbedrag
€ 2000

Crowdfunding Campagne voor Mike Bergmann |   Eventjes voorstellen: Hi, ik ben Youri Fens! (26 jaar - Tilburg) Ondertussen bowl ik al 15 jaar. Tijdens deze jaren ben....

 

Eventjes voorstellen:

Hi, ik ben Youri Fens! (26 jaar - Tilburg)

Ondertussen bowl ik al 15 jaar. Tijdens deze jaren ben ik verschillende keren uitgekomen voor het Nederlands team op zowel een EK als een Wk! Deze waren in Amerika en Hong Kong.

Dit jaar ben ik Nederlands kampioen geworden. Als kampioen word ik dit jaar uitgezonden naar de ECC die plaatsvindt in Tsjechië!

 

Hey, ik ben Mike Bergmann! (21 jaar - Sittard/Geleen)

Ondertussen bowl ik al 10 jaar. Vanaf 2015 (toen was ik 14) ben ik onderdeel van het Nederlands team bowlen! Ik heb verschillende jeugd EK's gespeeld in Duitsland, Ijsland, Finland, Denemarken en Oostenrijk! In Oostenrijk ben ik Europees kampioen dubbels geworden bij de jeugd!

Eenmaal na de jeugd ben ik doorgestroomd naar de volwassenen. Ik ben in 2021 Nederlands kampioen geworden en werd toen uitgezonden naar de ECC 2021 die toen in Griekenland werd gehouden. Dit was mijn eerste volwassenen evenement en gelijk eentje om nooit meer te vergeten. Ik werd hier Europees kampioen individueel! Door mijn Europese titel mag ik dit jaar samen met Youri mee naar de ECC 2022 in Tsjechië als titelverdediger!

 

Wilt u ons helpen?

De ECC (European Championship of Champions) wordt dit jaar gehouden van 24 oktober t/m 31 oktober in Olomouc, Tsjechië. De Nederlandse federatie kan financieel helaas niks voor ons betekenen met onze reis naar de ECC in Tsjechië. Deze trip moeten wij geheel zelf financieren naast het verzorgen van nieuw materiaal en de deelname. Dit is allemaal zeer kostbaar. Daarom vragen wij om jullie hulp! Help ons deze reis naar de ECC 2022 in Tsjechië te maken en de Europese titel voor het 2e jaar oprij mee terug te nemen naar Nederland!!!

 

Bedankt voor de support!
Mike Bergmann

Help Mike & Youri naar de ECC 2022 in Tsjechië!

7

Donateur(s)

€ 840

Gedoneerd

17

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | BOWLING | NON-PROFIT


  Eventjes voorstellen: Hi, ik ben Youri Fens! (26 jaar - Tilburg) Ondertussen bowl ik al 15 jaar. Tijdens deze jaren ben ik verschillende keren u ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
Sharon Nethercott € 25 Succes!
Henk Rensen € 200 Veel succes In Tsjechië
Jord van Weeren € 50 Succes heren!
Danique Fens € 20 Zet hem op jullie 💪🏻 Nu alweer een trotse zus!
Dolfijn Bowling € 500 Heeeel veel succes🐬
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com