Skip to main content
Standaard Avatar

Mike Bergmann
Help Mike & Youri naar de ECC 2022 in Tsjechië!

 • Talent Profiel
  ID : 962
  Mike Bergmann
  Geleen
  Limburg
  Europees kampioen jeugd dubbels in Oostenrijk - 2019, Nederlands kampioen - 2021, Europees kampioen individueel in Griekenland - 2021, Europees kampioen teams in Finland - 2022

7

Donateur(s)

€ 840

Gedoneerd

685

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag
42% Gefinancieerd

DONATIE | BOWLING | NON-PROFIT


  Eventjes voorstellen: Hi, ik ben Youri Fens! (26 jaar - Tilburg) Ondertussen bowl ik al 15 jaar. Tijdens deze jaren ben ik verschillende keren uitgekomen voor het Nederlands team op zowel een EK als een Wk! Deze waren in Amerika en Hong Kong. Dit jaar ben ik Nederlands kampioen geworden. Als kampioen word ik dit jaar uitgezonden naar de ECC die plaatsvindt in Tsjechië!   Hey, ik ben Mike Bergmann! (21 jaar - Sittard/Geleen) Ondertussen bowl ik al 10 jaar. Vanaf 2015 (toen was ik 14) Lees het hele verhaal

 

Eventjes voorstellen:

Hi, ik ben Youri Fens! (26 jaar - Tilburg)

Ondertussen bowl ik al 15 jaar. Tijdens deze jaren ben ik verschillende keren uitgekomen voor het Nederlands team op zowel een EK als een Wk! Deze waren in Amerika en Hong Kong.

Dit jaar ben ik Nederlands kampioen geworden. Als kampioen word ik dit jaar uitgezonden naar de ECC die plaatsvindt in Tsjechië!

 

Hey, ik ben Mike Bergmann! (21 jaar - Sittard/Geleen)

Ondertussen bowl ik al 10 jaar. Vanaf 2015 (toen was ik 14) ben ik onderdeel van het Nederlands team bowlen! Ik heb verschillende jeugd EK's gespeeld in Duitsland, Ijsland, Finland, Denemarken en Oostenrijk! In Oostenrijk ben ik Europees kampioen dubbels geworden bij de jeugd!

Eenmaal na de jeugd ben ik doorgestroomd naar de volwassenen. Ik ben in 2021 Nederlands kampioen geworden en werd toen uitgezonden naar de ECC 2021 die toen in Griekenland werd gehouden. Dit was mijn eerste volwassenen evenement en gelijk eentje om nooit meer te vergeten. Ik werd hier Europees kampioen individueel! Door mijn Europese titel mag ik dit jaar samen met Youri mee naar de ECC 2022 in Tsjechië als titelverdediger!

 

Wilt u ons helpen?

De ECC (European Championship of Champions) wordt dit jaar gehouden van 24 oktober t/m 31 oktober in Olomouc, Tsjechië. De Nederlandse federatie kan financieel helaas niks voor ons betekenen met onze reis naar de ECC in Tsjechië. Deze trip moeten wij geheel zelf financieren naast het verzorgen van nieuw materiaal en de deelname. Dit is allemaal zeer kostbaar. Daarom vragen wij om jullie hulp! Help ons deze reis naar de ECC 2022 in Tsjechië te maken en de Europese titel voor het 2e jaar oprij mee terug te nemen naar Nederland!!!

 

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Sharon Nethercott € 25 € 28 iDEAL via Mollie
  Henk Rensen € 200 € 203 iDEAL via Mollie
  Jord van Weeren € 50 € 28 iDEAL via Mollie
  Danique Fens € 20 € 23 iDEAL via Mollie
  Dolfijn Bowling € 500 € 503 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen