Skip to main content
UPDATE WERKZAAMHEDEN op 2 en 3 juli 2024:

Wegens een grote update van ons platform is yvgtf.nl tijdelijk gesloten van 2 t/m 3 juli 2024.

Milano Schiphorst
Help Milano Europa in naast het Chrono NK karten

Autosport - kart
Milano Schiphorst heeft in totaal
€ 420 opgehaald met 1 campagne(s)

Campagne statistieken

€ 420
2.10%
Donateur(s)
16
Gedoneerd
€ 420
Dag (en) verstreken
188
Dag(en) te gaan
-53
Doelbedrag
€ 20000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Milano Schiphorst | Mijn naam is Milano Schiphorst, ik ben 9 jaar oud en kom uit Arnhem. Ik woon samen met mijn moeder. Mijn opa gaat altijd ....

Mijn naam is Milano Schiphorst, ik ben 9 jaar oud en kom uit Arnhem. Ik woon samen met mijn moeder. Mijn opa gaat altijd mee met karten, hij is mijn alles. 
Sinds mijn 4de doe ik al aan karten en heb al veel prijzen gewonnen. Sinds dit jaar rijd ik mee in het NK Karten van Chrono en heb ook een kart licentie. 
Het seizoen is nu afgelopen en ben 2de geworden. 

Karten is mijn lust en mijn leven, vooral de snelheid en de adrenaline, maar ook het gaan voor de overwinning. 
Mijn motto is: Remmen is angst. Je moet er vol voor gaan, want niemand anders kan het voor je doen. Ik train bijna elk weekend en het liefst zou ik elke dag gaan. 

Voel me een professioneel kartcoureur, maar heb ook nog een hoop te leren. Daarnaast vergt het ontzettend veel toewijding, doorzettingsvermogen en financiële ondersteuning. En dat is waar ik jullie hulp nodig heb. 

Mijn droom voor de toekomst is zo ver mogelijk komen in de autosport, wat begint met steeds hogerop komen in het karten. 
Dus een EK zou mijn eerstvolgende doel zijn. Om mijn droom waar te maken heb ik de steun van donateurs nodig. Jullie donaties zouden helpen bij het betalen van de kosten voor brandstof, onderhoud, training en deelname aan races. Met jullie steun zou ik in staat zijn om te blijven trainen, te blijven racen en mijn vaardigheden verder te ontwikkelen.

Elke bijdrage, groot of klein, zou enorm gewaardeerd worden. Jullie zouden niet alleen mijn droom helpen verwezenlijken, maar ook een aandeel hebben in mijn succes op het circuit. Als dank voor jullie steun, zou ik updates delen over mijn voortgang, resultaten en hoogtepunten tijdens mijn races. Jullie zouden getuige zijn van de groei en ontwikkeling van een jonge coureur die ernaar streeft om het uiterste uit zichzelf te halen.

Dus, als jullie willen bijdragen aan mijn carrière doneer dan een bedrag naar keuze. Met elke euro zou ik blij zijn. Samenwerken met jullie zou een absolute eer zijn en ik hoop dat jullie deel willen uitmaken van mijn raceavontuur. 
Sponsoring zou ook een mogelijkheid zijn waarbij ik reclame kan maken voor jullie organisatie, wat voor jullie ook een win-win situatie kan opleveren. 

Groetjes, 

Milano 

Bedankt voor de support!
Milano Schiphorst

Help Milano Europa in naast het Chrono NK karten

16

Donateur(s)

€ 420

Gedoneerd

188

Dag (en) verstreken

€ 20000

Doelbedrag

DONATIE | AUTOSPORT - KART | NON-PROFIT


Mijn naam is Milano Schiphorst, ik ben 9 jaar oud en kom uit Arnhem. Ik woon samen met mijn moeder. Mijn opa gaat altijd mee met karten, hij is mijn a ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Floortje Walraven € 20   Zet m op! Liefs Floortje  
Ria € 20   Hoop dat jij je doel gaat bereiken Milano!!! 
AF Pamboer € 50   Super goed bezig milano ga zo door 💪💪💪 
Patricia timmerman € 30   Zet hem op , je kan het!  
Adam Bednarczyk € 50   Go Milano 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!