Skip to main content

Mitchel Luijten
Help Mitchel naar de handbalacademie

Handbal
Mitchel Luijten heeft in totaal
€ 3657 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1144
  Mitchel Luijten
  Schiedam
  Zuid-Holland
  Selectie EK beachhandbal 2022 U16 in Praag, 11de op de topscoorderslijst, 1ste NK beachhandbal 2018 en 2019, 1ste 4 Nations Trophy 2022 U17 selectie zaalhandbal

Campagne statistieken

€ 3132
125.28%
Donateur(s)
24
Gedoneerd
€ 3132
Dag (en) verstreken
400
Dag(en) te gaan
-270
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Mitchel Luijten | Hallo, ik ben Mitchel, 16 jaar oud. Ik woon bij mijn ouders in Schiedam en doe binnenkort eindexamen Havo.  Na de zomervak....

Hallo, ik ben Mitchel, 16 jaar oud. Ik woon bij mijn ouders in Schiedam en doe binnenkort eindexamen Havo.  Na de zomervakantie ga ik de HBO opleiding Commerciële economie doen via de Johan Cruyff Academy in Tilburg, hier kom ik in de topsportklas met goede begeleiding en de mogelijkheid veel online te doen. 

Handbal is mijn grote passie. Ik wil graag zoveel mogelijk uit mezelf kunnen halen, om uiteindelijk zo hoog mogelijk te kunnen handballen. Hiervoor train ik nu al dagelijks, maar hierin zit veel reistijd voor mij en mijn ouders. Gelukkig kan dit met hun werk worden geregeld zodat ik altijd naar trainen kan.

Ik ben voor komend schooljaar aangenomen op de Handbal Academie op Papendal, hier gaan we met 16 jongens dagelijks 2x trainen om zo ons zoveel mogelijk te ontwikkelen op technisch, tactisch en fysiek gebied. Op Papendal krijg ik een eigen kamer in het sporthotel waar nog veel meer sporttalenten uit diverse sporten wonen. 

Nu train ik 3x per week in de zaal op mijn club HV Quintus, daarnaast doe ik 3x krachttraining. Verder train ik nu alvast elke maandagavond mee op de Handbal Academie en train ik elke week met de Nederlandse U17 selectie op woensdag op Papendal. Met deze groep richten we ons op dit moment op het Open EK in Göteborg, uiteraard hoop ik dat ik hier mee naartoe mag. 

Afgelopen jaar heb ik met de U16 Beachhandbal selectie deel genomen aan het EK in Praag. Ik heb hier veel geleerd. Dit was een hele mooie ervaring. Dit jaar heb ik voor zaal gekozen, met U17 zaal hebben we in december een 4 landen toernooi gespeeld. Deze hebben we gewonnen. Ik hoop nog veel meer van dit soort mooie toernooien te mogen spelen.

Bij Quintus speel ik elke week in de landelijke jeugddivisie en staan we nu op de tweede plek. Ook mag ik regelmatig invallen bij onze HS2 die in de eerste divisie spelen. Zo maak ik veel minuten in het veld en dat zijn mooie leermomenten. Na de zomer ga ik ook op clubniveau een nieuwe stap maken. Ik ga dan spelen bij Bevo HC in de HAJ jeugddivisie en in het opleidingsteam in de eredivisie. Ik hoop op deze manier door te kunnen stromen naar een mooi avontuur in wellicht de BeneLiga met het eerste team. 

Al deze trainingen wordt ik op dit moment door mijn ouders gebracht omdat het met OV erg omslachtig is. Daarom ga ik ook starten met rijlessen zodat ik zelf overal heen kan rijden zodra ik 18 ben. 

Wil jij me helpen om de Handbal Academie te bekostigen? Doneer dan een bedrag naar keuze. Alvast hartelijk dank voor je hulp, ik zal jullie dan op de hoogte houden van al mijn ervaringen op Papendal.

Bedankt voor de support!
Mitchel Luijten

Help Mitchel naar de handbalacademie

24

Donateur(s)

€ 3132

Gedoneerd

400

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | HANDBAL | NON-PROFIT


Hallo, ik ben Mitchel, 16 jaar oud. Ik woon bij mijn ouders in Schiedam en doe binnenkort eindexamen Havo.  Na de zomervakantie ga ik de HBO opleidi ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Rolf Renzow € 1150   Succes op Papendeel! 
Rolf Renzow € 500   En weer een nieuwe meilpaal bereikt: bij de Nederlandse selectie voor het open EK ! Topprestatie! Succes! 
Rolf Renzow € 500   Gefeliciteerd Mitchel met je prachtige cijferlujst en je geslaagd HAVO examen!! Ben trots op je.  
Bert @ monique € 100   Gefeliciteerd en veel succes  
Kars, Michelle, Liv & Sef € 25   Heel veel succes bij handbalacademie! Geniet ervan!! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.