Steun de crowdfunding campagne:

Help Nederlandse Ijsdansers Chelsea En Sherim Naar Het EK Kunstrijden!

 • Start
 • Talentboek
 • Help Nederlandse ijsdansers Chelsea en Sherim naar het EK kunstrijden!

Chelsea Verhaegh
Help Nederlandse ijsdansers Chelsea en Sherim naar het EK kunstrijden!

Schaatsen - Kunstrijden
 • Talent Profiel
  Chelsea Verhaegh
  Nijmegen
  Schaatsen - Kunstrijden
  Gelderland
  Deelname WK 2021, Nederlands kampioen 2020, 2021 ook nummer 1, maar geen offcieel NK.

Campagne statistieken van
Chelsea Verhaegh

€ 155
7.75%
Donateur(s)
6
Gedoneerd
€ 155
Dag (en) verstreken
13
Dag(en) te gaan
101
Doelbedrag
€ 2000

Crowdfunding Campagne voor Chelsea Verhaegh | Beste vrienden, familie en supporters, De eerste stappen in onze voorbereiding op dit seizoen zijn gemaakt, we hebben twe....

Beste vrienden, familie en supporters,

De eerste stappen in onze voorbereiding op dit seizoen zijn gemaakt, we hebben twee nieuwe kuren die steeds beter beginnen te lopen en waar we met plezier aan werken. :)

Ontzettend bedankt voor de support die we in het verleden al ontvangen hebben. Mede door die hulp konden we voorheen naar de WK.

Vanaf September zijn we weer in Finland om ons voor te bereiden op de wedstrijden. Hier trainen we met top teams en coaches. Helaas is dit wel zoals veel dingen een stukje duurder geworden. Het kost ons momenteel maar liefst 823 eur pp per maand (ijs-uren, off-ice, coaching). Hiernaast komen nog overige kosten zoals verblijf, leefkosten, privélessen met Maurizio en natuurlijk wedstrijden en de daarbijbehorende kosten. 

Om de punten te kunnen scoren voor de EK en WK zullen we aan meerdere internationale wedstrijden meedoen. Deze kosten altijd best wat geld en we zijn daardoor vaak wat gelimiteerd in kansen door ons krappe budget. 
Maar waar een wil is is een weg! Wij willen dolgraag weer NL representeren op het hoogste internationale niveau <3 :) ;)

Helpt u ons om onze geldzorgen te verminderen en om ons op weg te helpen het Nederlandse ijsdansen te blijven vertegenwoordigen? Met een bijdrage, klein of groot zullen er meer deuren voor ons open gaan om te groeien en onze dromen waar te maken. Alvast zeer bedankt voor welke bijdrage dan ook!

 

Bedankt voor de support!
Chelsea Verhaegh

Help Nederlandse ijsdansers Chelsea en Sherim naar het EK kunstrijden!

6

Donateur(s)

€ 155

Gedoneerd

13

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - KUNSTRIJDEN | NON-PROFIT


Beste vrienden, familie en supporters, De eerste stappen in onze voorbereiding op dit seizoen zijn gemaakt, we hebben twee nieuwe kuren die steeds be ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
Robin van Haastrecht € 15 Succes!
Anonieme donateur € 25
Lia Kuiperij € 15 Veel plezier komend seizoen! Wij blijven jullie volgen en vinden het hartstikke leuk om jullie te zien schaatsen. Henkwillem en Lia
Henriëtte Peekel € 25
Boudewijn De Graaf € 50
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com