Skip to main content

Chelsea Verhaegh
Help Nederlandse ijsdansers Chelsea en Sherim naar het EK kunstrijden in Litouwen!

Schaatsen - Kunstrijden
Chelsea Verhaegh heeft in totaal
€ 3046 opgehaald met 5 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 759
  Chelsea Verhaegh
  Nijmegen
  Gelderland
  Deelname WK 2021 Stockholm, Zweden, Nederlands kampioen 2020, 2021, 2023, Deelname WK 2023 Saitama, Japan

Campagne statistieken

€ 345
11.50%
Donateur(s)
9
Gedoneerd
€ 345
Dag (en) verstreken
199
Dag(en) te gaan
-90
Doelbedrag
€ 3000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Chelsea Verhaegh | Beste vrienden, familie en supporters,We hebben afgelopen seizoen 2022-2023 geweldig mogen afsluiten met het WK in Saitama....

Beste vrienden, familie en supporters,

We hebben afgelopen seizoen 2022-2023 geweldig mogen afsluiten met het WK in Saitama, Japan. Dit was echt een grote droom die uitkwam! Ontzettend bedankt voor de support die we afgelopen seizoen hebben ontvangen. <3

Daarnaast hebben we een geweldig zomerkamp in Turijn gehad, waar we veel hebben geleerd en onze nieuwe RD hebben gemaakt. Alles wat we daar hebben geleerd, blijven we aan werken en verwerken we ook in onze eigen lessen wanneer wij lesgeven. Wij hopen ook om op die manier een steentje bij te dragen aan het Nederlandse kunstrijden. 

Het nieuwe seizoen 2023-2024 begint voor ons komend weekend met de 1e KNSB cup in Den Bosch. Kort daarna beginnen de wedstrijden die zullen meetellen voor het EK, met als eerste de Mezzaluna cup in de buurt van Rome. Wij hebben twee supermooie/leuke nieuwe kuren die we graag aan jullie allen willen tonen! 

Gelukkig zijn er vanuit de KNSB twee uitzendingen voor ons, dit scheelt al een hoop financieel. Maar daarnaast, zullen we de rest van de wedstrijden en alle trainingen etc. weer zelf moeten bekostigen. Vanwege de hoge kosten en onze krappe financiële situatie, hebben wij na het kamp in Turijn alleen getraind in Nederland. Na de wedstrijd in Italië gaan we weer naar onze coaches in Finland, maar we weten helaas niet hoelang we daar kunnen blijven vanwege de kosten. 

Wij willen dolgraag door blijven gaan met het ijsdansen en onszelf (en het Nederlandse kunstrijden) verder blijven ontwikkelen. 

Wij blijven geloven, waar een wil is, is een weg! Wij willen dolgraag NL blijven representeren op het hoogste internationale niveau <3 :) ;)

Helpt u ons om onze geldzorgen te verminderen en om ons op weg te helpen het Nederlandse ijsdansen te blijven vertegenwoordigen? Met een bijdrage, klein of groot zullen er meer deuren voor ons open gaan om te groeien en onze dromen waar te maken. Alvast zeer bedankt voor welke bijdrage dan ook!

 

Bedankt voor de support!
Chelsea Verhaegh

Help Nederlandse ijsdansers Chelsea en Sherim naar het EK kunstrijden in Litouwen!

9

Donateur(s)

€ 345

Gedoneerd

199

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - KUNSTRIJDEN | NON-PROFIT


Beste vrienden, familie en supporters,We hebben afgelopen seizoen 2022-2023 geweldig mogen afsluiten met het WK in Saitama, Japan. Dit was echt een gr ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Katja (Mila en Sasha, FAN) € 20   Good luck! And we wait you back to train our kids in Eindhoven  
Yvar € 15    
Karin € 50   Heel veel plezier met de trainingen in Finland 🇫🇮. Op naar Litouwen💪💪 
Anonieme donateur € 10    
Arijo € 25    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!