Skip to main content

Chelsea Verhaegh
Help Nederlandse ijsdansers Chelsea en Sherim naar het WK kunstrijden in Japan!

Schaatsen - Kunstrijden
Chelsea Verhaegh heeft in totaal
€ 3046 opgehaald met 5 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 759
  Chelsea Verhaegh
  Nijmegen
  Gelderland
  Deelname WK 2021 Stockholm, Zweden, Nederlands kampioen 2020, 2021, 2023, Deelname WK 2023 Saitama, Japan

Campagne statistieken

€ 617
30.85%
Donateur(s)
12
Gedoneerd
€ 617
Dag (en) verstreken
499
Dag(en) te gaan
-411
Doelbedrag
€ 2000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Chelsea Verhaegh | Beste vrienden, familie en supporters, De eerste helft van on seizoen zit er al weer op. Onze kuren zijn alweer vol in on....

Beste vrienden, familie en supporters,

De eerste helft van on seizoen zit er al weer op. Onze kuren zijn alweer vol in ontwikkeling zodat we er straks in februari er het maximale uit kunnen halen.  

Ontzettend bedankt voor de support die we de afgelopen maanden al ontvangen hebben! Mede door jullie hulp kunnen we nog door blijven trainen en wedstrijden rijden om steeds beter te worden.

Na Zagreb zijn we een paar weken in Nederland geweest om de feestdagen met familie te kunnen vieren. Het was goed om weer even een andere omgeving te hebben en om bij familie en vrienden te kunnen zijn. Helaas was het, op enkele dagen na, wel erg moeilijk om in die periode echt goed te kunnen trainen. We zijn daarom ook heel blij om weer in Finland te zijn. 4 januari vlogen we terug en het voelt goed om weer echt te trainen tussen de andere paren en coaches, we zijn weer vollop bezig 😉.
Helaas zijn de prijzen ook in Finland flink gestegen. Het kost ons momenteel maar liefst 862 eur pp per maand (ijs-uren, off-ice, coaching). Hiernaast komen nog overige kosten zoals verblijf, leefkosten, privélessen met Maurizio en natuurlijk wedstrijden en de daarbijbehorende kosten. 

Om de punten te kunnen scoren voor de WK in Japan zullen we in februari aan 3 internationale wedstrijden meedoen, met als derde de Challenge Cup in Tilburg. We kijken er heel erg naar uit om weer in thuisland voor een thuispubliek onze kuren te laten zien 😉.
Afgelopen maand in Budapest kwamen we al heel dichtbij de minimale punten voor de WK, we misten op de RD minder dan 0,5 punt en op de FD minder dan 1 punt. We weten zeker dat het mogelijk moet zijn om deze (verhoogde) norm te halen!
Het is al heel lang een grote droom van ons om een WK in Japan te mogen rijden, daarom willen we alle kansen op ons te kwalificeren benutten. Deze wedstrijden kosten helaas best wat geld en we zouden het daarom enorm waarderen als we wat financieel support kunnen krijgen om deze droom waar te maken.  

Maar waar een wil is is een weg! Wij willen dolgraag weer NL representeren op het hoogste internationale niveau <3 :) ;)

Helpt u ons om onze geldzorgen te verminderen en om ons op weg te helpen het Nederlandse ijsdansen te blijven vertegenwoordigen? Met een bijdrage, klein of groot zullen er meer deuren voor ons open gaan om te groeien en onze dromen waar te maken. Alvast zeer bedankt voor welke bijdrage dan ook!

Bedankt voor de support!
Chelsea Verhaegh

Help Nederlandse ijsdansers Chelsea en Sherim naar het WK kunstrijden in Japan!

12

Donateur(s)

€ 617

Gedoneerd

499

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - KUNSTRIJDEN | NON-PROFIT


Beste vrienden, familie en supporters, De eerste helft van on seizoen zit er al weer op. Onze kuren zijn alweer vol in ontwikkeling zodat we er strak ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Diny Lelie € 25   Op naar volgend jaar en nu nog even nagenieten. 
IJsdans- en Showschaatsclub IJSFUN € 100   Opbrengst uit het IJSFUN EK-Spel en WK-Spel - Succes en veel ijsdansfun! 
Anonieme donateur € 50    
Anonieme donateur € 25    
Anonieme donateur € 5    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!