Skip to main content

Ilan Vaasen en Niek Doornenbal
Help Niek Doornenbal en Ilan Vaasen naar hun droom in Toulouse en het EK in Georgië 2022

Rugby
Ilan Vaasen en Niek Doornenbal heeft in totaal
€ 5035 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 897
  IlanVaasen en Niek Doornenbal
  Purmerend
  Rugby
  Noord-Holland
  Selectie Nederland team U18, selectie Stade Toulouse U18, derde van Nederland met team Rugbyclub Castricum, Nederland 7s team in Portugal, speler van het jaar 2022

Campagne statistieken

€ 5035
83.92%
Donateur(s)
112
Gedoneerd
€ 5035
Dag (en) verstreken
660
Dag(en) te gaan
-628
Doelbedrag
€ 6000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Ilan Vaasen en Niek Doornenbal | Welkom! Leuk dat je onze talentenpagina bekijkt. Wij zijn Niek Doornenbal (16 jaar) en Ilan Vaasen (17 jaar)....

Welkom! Leuk dat je onze talentenpagina bekijkt. Wij zijn Niek Doornenbal (16 jaar) en Ilan Vaasen (17 jaar) en gaan onze droom najagen.

Sinds jongs af aan spelen wij rugby met als doel prof te worden. Nu is dit doel dichterbij dan ooit. Wij zijn namelijk gescout voor de jeugdopleiding van een van de beste clubs van de wereld, Stade Toulousain in Frankrijk.

Ik, Niek, speel al mijn hele leven bij de Castricumse rugbyclub. Mijn havodiploma ga ik in de aankomende twee jaar halen. Ik, Ilan, speel nu 2 jaar voor de Castricumse rubgy club, daarvoor speelde bij Rugbyclub Waterland. Afgelopen jaar heb ik mijn havodiploma behaald en aankomend schooljaar ga ik starten met een opleiding Franse taal.

Samen spelen wij voor het Nederlands team onder 18 en hebben wij in oktober een Europees Kampioenschap in Georgië. Maar eerst gaan wij in augustus van dit jaar verhuizen naar Toulouse. Hier gaan wij met z’n tweeën wonen, leven, school volgen en vooral keihard trainen. Met dit geweldige avontuur gaan ook de nodige kosten gepaard. Zo moeten wij zelf onderdak, vervoer, verzorging en kleding bekostigen. Daarnaast zijn we ook veel onderweg voor het Nederlands team waardoor de reiskosten hoog oplopen.

Om onze droom te verwezenlijken hebben wij financieel nog een duwtje nodig. Help jij ons naar de top toe? Onze dank is groot! En hopelijk ziet u ons over een aantal jaar schitteren als professioneel rugbyspeler in Frankrijk!

Sociale Media: Instagram: @Niek_do @ilanv._

Bedankt voor de support!
Ilan Vaasen en Niek Doornenbal

Help Niek Doornenbal en Ilan Vaasen naar hun droom in Toulouse en het EK in Georgië 2022

112

Donateur(s)

€ 5035

Gedoneerd

660

Dag (en) verstreken

€ 6000

Doelbedrag

DONATIE | RUGBY | NON-PROFIT


Welkom! Leuk dat je onze talentenpagina bekijkt. Wij zijn Niek Doornenbal (16 jaar) en Ilan Vaasen (17 jaar) en gaan onze droom najagen. Sinds jongs ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Marielle Van de Straat € 25    
Paulien Van Doorn € 10    
Ap & Frits de Wit/Barlage € 285   De laatste beetjes moeten ook nog, dus we maken het even rond. Nogmaals heel veel succes en maak jullie droom waar. 
Joeri Van Campo € 50   Ook namens debbie, bryan, mackenzy en mendel: veel succes! 
Anonieme donateur € 63    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!