Skip to main content
Standaard Avatar

Ilan Vaasen en Niek Doornenbal
Help Niek Doornenbal en Ilan Vaasen naar hun droom in Toulouse en het EK in Georgië 2022

 • Talent Profiel
  ID : 897
  IlanVaasen en Niek Doornenbal
  Purmerend
  Rugby
  Noord-Holland
  Selectie Nederland team U18, selectie Stade Toulouse U18, derde van Nederland met team Rugbyclub Castricum, Nederland 7s team in Portugal, speler van het jaar 2022

112

Donateur(s)

€ 5035

Gedoneerd

757

Dag (en) verstreken

€ 6000

Doelbedrag
83.92% Gefinancieerd

DONATIE | RUGBY | NON-PROFIT


Welkom! Leuk dat je onze talentenpagina bekijkt. Wij zijn Niek Doornenbal (16 jaar) en Ilan Vaasen (17 jaar) en gaan onze droom najagen. Sinds jongs af aan spelen wij rugby met als doel prof te worden. Nu is dit doel dichterbij dan ooit. Wij zijn namelijk gescout voor de jeugdopleiding van een van de beste clubs van de wereld, Stade Toulousain in Frankrijk. Ik, Niek, speel al mijn hele leven bij de Castricumse rugbyclub. Mijn havodiploma ga ik in de aankomende twee jaar halen. Ik, Ilan, speel Lees het hele verhaal

Welkom! Leuk dat je onze talentenpagina bekijkt. Wij zijn Niek Doornenbal (16 jaar) en Ilan Vaasen (17 jaar) en gaan onze droom najagen.

Sinds jongs af aan spelen wij rugby met als doel prof te worden. Nu is dit doel dichterbij dan ooit. Wij zijn namelijk gescout voor de jeugdopleiding van een van de beste clubs van de wereld, Stade Toulousain in Frankrijk.

Ik, Niek, speel al mijn hele leven bij de Castricumse rugbyclub. Mijn havodiploma ga ik in de aankomende twee jaar halen. Ik, Ilan, speel nu 2 jaar voor de Castricumse rubgy club, daarvoor speelde bij Rugbyclub Waterland. Afgelopen jaar heb ik mijn havodiploma behaald en aankomend schooljaar ga ik starten met een opleiding Franse taal.

Samen spelen wij voor het Nederlands team onder 18 en hebben wij in oktober een Europees Kampioenschap in Georgië. Maar eerst gaan wij in augustus van dit jaar verhuizen naar Toulouse. Hier gaan wij met z’n tweeën wonen, leven, school volgen en vooral keihard trainen. Met dit geweldige avontuur gaan ook de nodige kosten gepaard. Zo moeten wij zelf onderdak, vervoer, verzorging en kleding bekostigen. Daarnaast zijn we ook veel onderweg voor het Nederlands team waardoor de reiskosten hoog oplopen.

Om onze droom te verwezenlijken hebben wij financieel nog een duwtje nodig. Help jij ons naar de top toe? Onze dank is groot! En hopelijk ziet u ons over een aantal jaar schitteren als professioneel rugbyspeler in Frankrijk!

Sociale Media: Instagram: @Niek_do @ilanv._

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Marielle Van de Straat € 25 € 53 iDEAL via Mollie
  Paulien Van Doorn € 10 € 13 iDEAL via Mollie
  Ap & Frits de Wit/Barlage € 285 € 285 iDEAL via Mollie
  Joeri Van Campo € 50 € 53 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 63 € 15 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen