Skip to main content

Niels de Kruijk
Help Niels de Kruijk naar de spelen van 2026 in Milaan

Schaatsen - Langebaan
Niels de Kruijk heeft in totaal
€ 1047 opgehaald met 3 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 731
  Niels de Kruijk
  Hagestein
  Utrecht
  3e NK Afstanden 500 meter Junioren A, 3e op Vikingrace (EK) 500 meter 2023, Nederlands kampioen super- en pure sprint seizoen 2022-2023 en 2023-2024

Campagne statistieken

€ 759
30.36%
Donateur(s)
25
Gedoneerd
€ 759
Dag (en) verstreken
392
Dag(en) te gaan
-241
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Niels de Kruijk | Hoi! Ik ben Niels de Kruijk, 17 jaar oud en woon in Hagestein. Toen ik vijf jaar oud was lag er op het ijsbaantje bij ons i....

Hoi! Ik ben Niels de Kruijk, 17 jaar oud en woon in Hagestein. Toen ik vijf jaar oud was lag er op het ijsbaantje bij ons in het dorp natuurijs, en daar heb ik toen voor het eerst kennis gemaakt met de schaatssport: liefde op het eerste gezicht. Het jaar daarna ben ik lid geworden van Schaatsvereniging Vijfheerenlanden, waar ik op tienjarige leeftijd mijn eerste wedstrijden heb geschaatst, met succes. Ik stroomde door naar de selectie van Utrecht. Sinds afgelopen seizoen zit ik bij het KNSB Talent Team Zuid, waar ik mij voorbereid op de overstap naar een van de grote commerciële ploegen. Mijn droomdoel is dan ook om ooit Olympisch kampioen te worden op de 500 en 1000 meter.

Afgelopen jaar heb ik een succesvol seizoen gedraaid, met de nationale titel supersprint, zilver op het NK sprint en NK afstanden 500 meter, brons op de Vikingrace (Officieus EK voor junioren) 500 meter en 5e op de 1000 meter van de Vikingrace.

Komend seizoen wil ik alles uit de kast halen om zo hard mogelijk te schaatsen, en daar heb ik nieuwe, custom made schaatsen voor nodig. Dit zodat ik al mijn kracht en energie efficiënt om kan zetten in snelheid op het ijs, en zo nog snellere tijden te kunnen rijden. Wilt u mij helpen om mijn droom werkelijkheid te maken?

Foto's: Hanneke Mennens, Janneke de Kruijf, Jeroen Happel

Bedankt voor de support!
Niels de Kruijk

Help Niels de Kruijk naar de spelen van 2026 in Milaan

25

Donateur(s)

€ 759

Gedoneerd

392

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Hoi! Ik ben Niels de Kruijk, 17 jaar oud en woon in Hagestein. Toen ik vijf jaar oud was lag er op het ijsbaantje bij ons in het dorp natuurijs, en da ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Regina van willigen € 12   Zet hem op !!! Ik ken je verder niet maar ben dol op schaatsen kijken 
Siny € 25   Niels wij Wens je veel succes. Wij zijn schaats fan. En kijken bijna alle wedstrijden. Hoop hier mee je te helpen . 
Adri van der Vliet € 50    
Sandra Lobbe € 25   Veel plezier en succes met het trainen zodat je een mooi resultaat in 2026 kan neerzetten. 
Janneke de Kruijf-van Oort € 25   Niels, jaag je droom achterna en zorg dat je er veel plezier aan beleeft! Succes! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.