Skip to main content
Standaard Avatar

Nikki Noordergraaf
Help Nikki Noordergraaf naar het EK Inline Skaten en marathon top op het ijs!

Talentboek Schaatsen
 • Talent Profiel
  ID : 1624
  Nikki Noordergraaf
  Woubrugge
  Zuid-Holland
  Inline skaten: Europees kampioenschap 4e op de teamsprint, Europacup Oostende brons in het eindklassement, dit jaar 3x zilver op het Nederlands Kampioenschap (500 meter, 1000 meter en one lap). Shorttrack: Nederlands kampioen junioren B 1000 meter, diverse andere medailles op Nederlands kampioenschappen junioren A en B, diverse medailles op Starclass wedstrijden (Europacup) waaronder goud op de 1500 meter. Marathonschaatsen: Goud en zilver bij beloftenwedstrijd.

5

Donateur(s)

€ 90

Gedoneerd

26

Dag (en) verstreken

€ 1700

Doelbedrag
5.29% Gefinancieerd

DONATIE | INLINE SKATEN | NON-PROFIT


Hi!!! Mijn naam is Nikki Noordergraaf en ik ben 21 jaar oud. Van jongs af aan doe ik al met veel plezier aan inline skaten. Dit was eerst naast het shorttracken, maar een aantal jaar geleden heb ik definitief de overstap gemaakt naar alleen het inline skaten om daar echt alles uit te halen wat mogelijk is. Daardoor heb ik grote stappen kunnen zetten de afgelopen jaren en rijd ik inmiddels voor het Atom Skates team. Vorig jaar ben ik bij de senioren als derde geëindigd bij de Europacup in Oosten Lees het hele verhaal

Hi!!! Mijn naam is Nikki Noordergraaf en ik ben 21 jaar oud. Van jongs af aan doe ik al met veel plezier aan inline skaten. Dit was eerst naast het shorttracken, maar een aantal jaar geleden heb ik definitief de overstap gemaakt naar alleen het inline skaten om daar echt alles uit te halen wat mogelijk is.
Daardoor heb ik grote stappen kunnen zetten de afgelopen jaren en rijd ik inmiddels voor het Atom Skates team.
Vorig jaar ben ik bij de senioren als derde geëindigd bij de Europacup in Oostende. Ik zit in de Nationale Trainingsselectie en heb dit jaar op het NK drie zilveren medailles gehaald, op de 500 meter, de 1000 meter en de ‘one lap’.

Als junior ben ik naar het EK geweest. Dat was een mooie ervaring. Op dat moment was ik alleen nog niet zo sterk als dat ik nu ben. Dus ik wil dit zeker nu als senior nog een keer over doen en werk hier het hele jaar door heel hard voor.

Inline skaten is een hele mooie, maar helaas ook erg dure sport. Sowieso qua materiaal, maar veel van de wedstrijden en trainingskampen vinden ook plaats in het buitenland en zijn voor eigen kosten. In de winter zijn er in Zuid Holland helaas bijna geen trainingen, waardoor ik buiten de andere trainingen drie of vier keer per week naar Heerenveen (en omgeving) reis. Dit kost natuurlijk behoorlijk wat qua benzine.  

Maar……, waar heb ik uw hulp bij nodig?

Twee jaar geleden heb ik na lang sparen custom schoenen laten maken. Deze bevielen heel erg goed en zorgden er ook voor dat ik echt sprongen kon maken. Maar omdat ik ook in de winter doorga met het inline skaten, beginnen de schoenen nu helaas te slap te worden. Ook ben ik vorig jaar meerdere keren behoorlijk gevallen, waardoor de schoenen flink beschadigd zijn. Ik heb dus echt nieuwe schoenen nodig. Ik heb deze aan laten meten en heb hiervoor weer flink gespaard, maar ben er nog niet.

Afgelopen winter ben ik daarnaast als training voor mijn duurvermogen begonnen met marathons schaatsen. Dit ging onverwacht eigenlijk heel goed en vind ik erg leuk!
Ik heb een paar wedstrijden mee gedaan en heb toen een beloften wedstrijd gewonnen en ben een keer tweede geworden. Dat smaakt dus naar meer en komende winter mag ik marathons schaatsen bij de Topdivisie.
Alleen schaats ik nu op de oude schaatsen van mijn broer, die toch wat te wijd zijn. Mede hierdoor ben ik helaas drie keer gevallen in de wedstrijden. Ik wil dus heel graag goed passende schaatsschoenen en ijzers kopen.

Kunt u mij helpen met een bijdrage voor mijn nieuwe inline schoenen en schaatsen, zodat ik mijn doel van het EK rijden, kan behalen en komende winter met goede schaatsen mee kan doen aan de marathons?

Alle donaties zijn welkom!
Heel erg bedankt voor uw support!

Groetjes, Nikki


Artikel: https://www.ad.nl/regiosport-groene-hart/nikki-noordergraaf-gaf-shorttrack-op-en-is-nu-op-jacht-naar-ticket-voor-ek-heb-ik-helemaal-geen-spijt-van~a1caeeb47/

https://www.ad.nl/regiosport-groene-hart/nikki-noordergraaf-wint-plotseling-beloften-schaatsmarathon-nog-nooit-op-klapschaats-gereden~a4f8ffb4/

 

 • Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Kevin € 30 € 30 iDEAL via Mollie
  Niels Veldkamp € 10 € 10 iDEAL via Mollie
  Jeroen de Vos € 10 € 10 iDEAL via Mollie
  Dennie Kwant € 15 € 15 iDEAL via Mollie
  Familie van Vondel € 25 € 25 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen