Skip to main content
Standaard Avatar

olaf malda
Help Olaf Malda naar Internationaal Succes in het Speerwerpen


0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

20

Dag (en) verstreken

€ 1500

Doelbedrag
0% Gefinancieerd

DONATIE | ATLETIEK | NON-PROFIT


Ik ben Olaf Malda, een enthousiaste speerwerper die er alles aan doet om de top te bereiken in Nederland. Ondanks dat ik minder dan een jaar serieus train, heb ik al de 2e plaats behaald op het NK . Ik krijg goede begeleiding om mijn techniek en kracht te verbeteren. Om mijn sportieve doelen te blijven nastreven, heb ik jouw hulp nodig. Ik zoek financiële steun om wedstrijd speren te kunnen kopen die ik nodig heb voor trainingen en wedstrijden. Omdat ik fulltime bezig ben met trainen, kan ik g Lees het hele verhaal

Ik ben Olaf Malda, een enthousiaste speerwerper die er alles aan doet om de top te bereiken in Nederland. Ondanks dat ik minder dan een jaar serieus train, heb ik al de 2e plaats behaald op het NK . Ik krijg goede begeleiding om mijn techniek en kracht te verbeteren.

Om mijn sportieve doelen te blijven nastreven, heb ik jouw hulp nodig. Ik zoek financiële steun om wedstrijd speren te kunnen kopen die ik nodig heb voor trainingen en wedstrijden. Omdat ik fulltime bezig ben met trainen, kan ik geen bijbaantje hebben om dit te betalen. Elke bijdrage, hoe klein ook, helpt enorm.

Jouw steun betekent veel voor mijn sportieve carrière en mijn ambitie om Nederland te vertegenwoordigen op internationaal niveau. 

  • Geen donaties ontvangen
    Doneer als eerste voor deze campagne
  • No reports posted yet!
  • Afbeeldingen