Skip to main content

Glenn en Renske
Help ons een stapje verder

Dansen - Latin
Glenn en Renske heeft in totaal
€ 6960 opgehaald met 5 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 711
  Glenn en Renske
  Wognum
  Dansen
  Noord-Holland
  NK 2023 Nederlands kampioen 10- dans Under 21; Vice kampioen Youth latin, Youth 10- dans, NK 2023 Nederlands kampioen latin formatiedansen; 8e op WK formatiedansen, Rankingkampioen 2023: Latin Youth en Under 21, Ballroom Under 21 en 10-dans Youth én Under 21

Campagne statistieken

€ 1000
66.67%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 1000
Dag (en) verstreken
755
Dag(en) te gaan
-695
Doelbedrag
€ 1500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Glenn en Renske | Wij zijn Glenn (14, vwo 2) en Renske (16, havo 4) uit Wognum. Wij dansen als paar bij Double V in Hoorn. We dansen zowel La....

Wij zijn Glenn (14, vwo 2) en Renske (16, havo 4) uit Wognum. Wij dansen als paar bij Double V in Hoorn. We dansen zowel Latin als Ballroom als paar en zijn beide dansers uit het (A) formatieteam.

We zijn sinds mei 2021 een danspaar en trainen bijna dagelijks. We zijn heel gemotiveerd om onze doelen te behalen; met dansen én op school. We willen voor Nederland uitkomen op wedstrijden in het buitenland! 

Met het team zijn we 1e van Nederland en 8e van de wereld. Individueel zijn we afgelopen jaar 3e geworden in de ranking van onze leeftijdscategorie. Nu willen we een stap verder.

Met alleen onze wilskracht, talent en hard werken redden we het niet. We willen heel graag extra privélessen volgen en deelnemen aan workshops in binnen- en buitenland. Dan kunnen we goed werken aan onze techniek en performance. We sparen ook voor nieuwe professionele kleding.

Daar zijn al met al heel wat kosten mee gemoeid en een steuntje in de rug is daarom zeer welkom.

 

Bedankt voor de support!
Glenn en Renske

Help ons een stapje verder

1

Donateur(s)

€ 1000

Gedoneerd

755

Dag (en) verstreken

€ 1500

Doelbedrag

DONATIE | DANSEN - LATIN | NON-PROFIT


Wij zijn Glenn (14, vwo 2) en Renske (16, havo 4) uit Wognum. Wij dansen als paar bij Double V in Hoorn. We dansen zowel Latin als Ballroom als paar e ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 1000   Beste Glenn en Renske, Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst jullie veel succes én plezier met jullie sportieve carrière! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!