Steun de crowdfunding campagne:

Help Ons Een Stapje Verder

Glenn en Renske
Help ons een stapje verder

Dansen - Latin
 • Talent Profiel
  Glenn en Renske
  Wognum
  Dansen
  Noord-Holland
  NK 2021 brons NK junior II latin én ballroom én 10-dans, Nederlands kampioen formatie 2021, NK 2022 brons 10-dans Under 21, NK 2022 zilver Latin Youth, NK 2022 Nederlands kampioen 10 dans Youth!

Campagne statistieken van
Glenn en Renske

€ 1000
66.67%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 1000
Dag (en) verstreken
145
Dag(en) te gaan
-85
Doelbedrag
€ 1500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Glenn en Renske | Wij zijn Glenn (14, vwo 2) en Renske (16, havo 4) uit Wognum. Wij dansen als paar bij Double V in Hoorn. We dansen zowel La....

Wij zijn Glenn (14, vwo 2) en Renske (16, havo 4) uit Wognum. Wij dansen als paar bij Double V in Hoorn. We dansen zowel Latin als Ballroom als paar en zijn beide dansers uit het (A) formatieteam.

We zijn sinds mei 2021 een danspaar en trainen bijna dagelijks. We zijn heel gemotiveerd om onze doelen te behalen; met dansen én op school. We willen voor Nederland uitkomen op wedstrijden in het buitenland! 

Met het team zijn we 1e van Nederland en 8e van de wereld. Individueel zijn we afgelopen jaar 3e geworden in de ranking van onze leeftijdscategorie. Nu willen we een stap verder.

Met alleen onze wilskracht, talent en hard werken redden we het niet. We willen heel graag extra privélessen volgen en deelnemen aan workshops in binnen- en buitenland. Dan kunnen we goed werken aan onze techniek en performance. We sparen ook voor nieuwe professionele kleding.

Daar zijn al met al heel wat kosten mee gemoeid en een steuntje in de rug is daarom zeer welkom.

 

Bedankt voor de support!
Glenn en Renske

Help ons een stapje verder

1

Donateur(s)

€ 1000

Gedoneerd

145

Dag (en) verstreken

€ 1500

Doelbedrag

DONATIE | DANSEN - LATIN | NON-PROFIT


Wij zijn Glenn (14, vwo 2) en Renske (16, havo 4) uit Wognum. Wij dansen als paar bij Double V in Hoorn. We dansen zowel Latin als Ballroom als paar e ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 1000 Beste Glenn en Renske, Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst jullie veel succes én plezier met jullie sportieve carrière!
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com