Skip to main content
Standaard Avatar

Nora Fenne Eva
Help ons naar het wk acrogym in Baku Azerbeidzjan.

Talentboek Brabant
 • Talent Profiel
  ID : 737
  Nora Fenne Eva
  Den Bosch
  Overige sporten
  Noord-Brabant

58

Donateur(s)

€ 3131

Gedoneerd

904

Dag (en) verstreken

€ 7500

Doelbedrag
41.75% Gefinancieerd

DONATIE | CATEGORIE SPORT | NON-PROFIT


Hallo, wij zijn Nora (13) uit Goes, Fenne (16) uit Kerdriel en Eva (17) uit Oss. Wij vormen sinds oktober een junior acro team. Ondanks dat we zo kort bij elkaar zijn, hebben we ons geplaatst voor het WK acrogym in Baku in Azerbeidzjan. Wij zijn super blij en trots dat het ons gelukt is. Elke week trainen we ruim 20 uur bij Flik-flak in Den Bosch om onze droom waar te maken.  Waarom deze crowdfunding? In Nederland wordt acrogym helaas niet financieel ondersteund door de Kngu en NOC*NSF. Om aan Lees het hele verhaal

Hallo, wij zijn Nora (13) uit Goes, Fenne (16) uit Kerdriel en Eva (17) uit Oss. Wij vormen sinds oktober een junior acro team. Ondanks dat we zo kort bij elkaar zijn, hebben we ons geplaatst voor het WK acrogym in Baku in Azerbeidzjan. Wij zijn super blij en trots dat het ons gelukt is. Elke week trainen we ruim 20 uur bij Flik-flak in Den Bosch om onze droom waar te maken. 

Waarom deze crowdfunding? In Nederland wordt acrogym helaas niet financieel ondersteund door de Kngu en NOC*NSF. Om aan een WK deel te kunnen, moeten we dit zelf bekostigen.  Dit komt voor ons team op ongeveer 7500 euro, bovenop de overige kosten zoals bijvoorbeeld de wedstrijd pakjes. Om de kosten wat dragelijker te maken, is iedere bijdrage dan ook zeer welkom. 

Wil je ons blijven volgen? Dat kan op Instagram  nora_fenne_eva

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Anonieme donateur € 200 € 178 iDEAL via Mollie
  Kirsten Piels € 10 € 10 iDEAL via Mollie
  Diny Arts € 10 € 10 iDEAL via Mollie
  Daniella Hoppermanns € 50 € 53 iDEAL via Mollie
  Sponsorcommissie FlikFlak € 250 € 250 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen