Steun de crowdfunding campagne:

Help Pepijn Kraak Zich Kwalificeren Voor Het EK Of WK Judo 2022

 • Start
 • Talentboek
 • Help Pepijn Kraak zich kwalificeren voor het EK of WK judo 2022

Pepijn Kraak
Help Pepijn Kraak zich kwalificeren voor het EK of WK judo 2022

Judo
 • Talent Profiel
  Pepijn Kraak
  Amersfoort
  Judo
  Utrecht
  Tweede plek European Cadet Cup Straatsburg -18, -81 kilogram in April 2022, Derde plek European Cadet Cup Lignano -18, -81 kilogram in Februari 2022, Derde Bremen Masters -18 jaar, -81 kilogram in 2021, Derde Nederlands Kampioenschappen -18 jaar, -81 kilogram in 2021

Campagne statistieken van
Pepijn Kraak

€ 1500
100.00%
Donateur(s)
33
Gedoneerd
€ 1500
Dag (en) verstreken
140
Dag(en) te gaan
-53
Doelbedrag
€ 1500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Pepijn Kraak | Hoi! Ik ben Pepijn Kraak, een Judoka uit Amersfoort, 16 jaar oud en al sinds mijn 4e iedere week op de mat te vinden! Judo is....

Hoi!

Ik ben Pepijn Kraak, een Judoka uit Amersfoort, 16 jaar oud en al sinds mijn 4e iedere week op de mat te vinden! Judo is sindsdien zo’n beetje mijn hele leven en ik heb als ultieme doel de Olympische spelen te halen. Maar daarvoor moet er een lange weg afgelegd worden, waar ik al een eindje mee op weg ben. Sinds drie jaar train ik naast de wekelijkse trainingen bij Theo Meijer Sport in Leusden ook 1x per week op Papendal bij de judobond. Tijdens de Corona periode heb ik de mogelijkheid gekregen om meer dagen naar Papendal te gaan en inmiddels train ik daar 3x per week. Door mijn inzet en prestaties in Nederland ben ik door de Judobond geselecteerd om dit jaar aan minimaal 3 European Cadet Cups mee te doen! Tijdens deze Europese wedstrijden kan ik mij kwalificeren voor het EK en WK judo voor cadetten waar ik heel graag heen wil gaan.

Heel gaaf, maar de kosten daarvoor moet ik zelf betalen. De kosten voor deelname inclusief de reis komen per European Cup op ongeveer €800,- Daarbij moest ik nieuwe pakken vanwege de reglementen die daar strenger zijn. Dit samen met de kosten van het trainen op Papendal en alle extra toernooien is de reden waarom ik om hulp vraag.

Nu heb ik de eerste European Cup al gedaan en daar ben ik 3e geworden in mijn klasse! Dus de honger naar meer is groot, willen jullie mij helpen om dit te verwezenlijken? Elke donatie is welkom en brengt mij dichter bij mijn doel.

Bedankt voor de support!
Pepijn Kraak

Help Pepijn Kraak zich kwalificeren voor het EK of WK judo 2022

33

Donateur(s)

€ 1500

Gedoneerd

140

Dag (en) verstreken

€ 1500

Doelbedrag

DONATIE | JUDO | NON-PROFIT


Hoi! Ik ben Pepijn Kraak, een Judoka uit Amersfoort, 16 jaar oud en al sinds mijn 4e iedere week op de mat te vinden! Judo is sindsdien zo’n beetje ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500 Beste Pepijn, Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière!
Harold Liewes € 60 Ga voor je droom.
Alida Klijn € 5
Maria Visser € 10
Martin Rijnbeek € 110 Veel succes, wij maken het bedrag vast rond kan het groeien.
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com