Skip to main content

Pieter-Bas Boekee
Help Pieter-Bas naar het wk en ek

Surfen
Pieter-Bas Boekee heeft in totaal
€ 250 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1447
  Pieter-Bas Boekee
  Oud-Bijerland
  Zuid-Holland
  NKJ 3e, EKJ 19e, WKJ 57e

Campagne statistieken

€ 250
2.50%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 250
Dag (en) verstreken
36
Dag(en) te gaan
144
Doelbedrag
€ 10000

Crowdfunding Campagne voor Pieter-Bas Boekee | Hoi, mijn naam is Pieter-Bas Boekee en ik ben 17 jaar oud. Ik ben op mijn 8e gestart met golfsurfen bij HartBeach in Sche....

Hoi, mijn naam is Pieter-Bas Boekee en ik ben 17 jaar oud. Ik ben op mijn 8e gestart met golfsurfen bij HartBeach in Scheveningen en bleek talent te hebben. Vanaf mijn 12e doe ik mee aan nationale en internationale wedstrijden. Dit jaar hoop ik Nederlands kampioen bij de Junioren onder 18 te worden. Ik ben geselecteerd voor het Junior TeamNL voor de World Surfing Games U18 (het WK voor golfsurfen) van de ISA in El Salvador in mei 2024 en daarna voor de European Championships van de ESF in Portugal in juli 2024. Ik heb vorig jaar ook aan het WK U16 meegedaan en ben daar 57e van de wereld geworden. In Europa ben ik 19e geworden bij de U16. Afgelopen zomer heb ik deelgenomen aan 2 wedstrijden van de Qualifing Series (QS) van de WSL (WorldSurfLeague) in Europa om ervaring op te doen. Deze zomer ga ik daar opnieuw aan deelnemen met de bedoeling 3 of 4 wedstrijden te surfen in Frankrijk, Spanje en Portugal. Ook heb ik veel zin in de wedstrijden van de Junior Pro (U21) van de WSL na mijn examens. Om beter te kunnen worden moet ik veel trainingsuren in het water doorbrengen en voor de beste golven moet ik ver en veel reizen. Uw eventuele ondersteuning is daarbij zeer welkom!Bedankt voor de support!
Pieter-Bas Boekee

Help Pieter-Bas naar het wk en ek

1

Donateur(s)

€ 250

Gedoneerd

36

Dag (en) verstreken

€ 10000

Doelbedrag

DONATIE | SURFEN | NON-PROFIT


Hoi, mijn naam is Pieter-Bas Boekee en ik ben 17 jaar oud. Ik ben op mijn 8e gestart met golfsurfen bij HartBeach in Scheveningen en bleek talent te h ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Lokaal Sportakkoord Hoeksche Waard € 250   Lokaal Sportakkoord Hoeksche Waard wenst je veel succes met je sportieve carrière! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.