Skip to main content

Pipp Pauzenga
Help Pipp naar het EKu23 in Noorwegen

Atletiek
Pipp Pauzenga heeft in totaal
€ 675 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1373
  Pipp Pauzenga
  Castricum
  Noord-Holland
  7e plaats op de 800m op het NK senioren als junior., 4e plaats op de 800m op het het NK junioren., Bronzen medaille op de Nederlandse Estafette Kampioenschappen U20 4x400m., Zilveren medaille op de 800 op het NK indoor voor studenten.

Campagne statistieken

€ 675
51.92%
Donateur(s)
18
Gedoneerd
€ 675
Dag (en) verstreken
201
Dag(en) te gaan
-157
Doelbedrag
€ 1300
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Pipp Pauzenga | Hi allemaal, Ik ben Pipp Pauzenga, ik ben 19 jaar en woon in Castricum waar ik momenteel hardloop bij Team Distance Runners.....

Hi allemaal,

Ik ben Pipp Pauzenga, ik ben 19 jaar en woon in Castricum waar ik momenteel hardloop bij Team Distance Runners. Sinds afgelopen seizoen ben ik me gaan focussen op het lopen van de 800m, wat beloonde in flinke happen van mijn persoonlijke record en zelfs een finaleplek bij de NK senioren als junior. 

Samen met mijn coach heb ik doelen gesteld voor de toekomst en de stappen die ik daarvoor komend seizoen moet gaan maken. Mijn grote doel is om in 2025 op het EKu23 in Bergen, Noorwegen te staan.

Om deze doelen te behalen wil ik naast de huidige trainingen ook gaan deelnemen aan trainingskampen in het buitenland. Naast het hardlopen zit ik nu in mijn 3de jaar van HBO-verpleegkunde. Ik combineer dit beide met veel plezier, maar door de volle planning heb ik weinig tijd voor een baantje. 

Komende kerstvakantie staat er een trainingskamp naar Spanje op de agenda, om hier aan deel te kunnen nemen heb ik €1300,- nodig. Als je het leuk vindt om mij financieel te ondersteunen zou ik je heel erg dankbaar zijn. 

Als tegenprestatie zal ik jullie up to date houden van mijn trainingen, d.m.v. foto's, video's en hier en daar een klein verslagje.  :)

 

 

Bedankt voor de support!
Pipp Pauzenga

Help Pipp naar het EKu23 in Noorwegen

18

Donateur(s)

€ 675

Gedoneerd

201

Dag (en) verstreken

€ 1300

Doelbedrag

DONATIE | ATLETIEK | NON-PROFIT


Hi allemaal, Ik ben Pipp Pauzenga, ik ben 19 jaar en woon in Castricum waar ik momenteel hardloop bij Team Distance Runners. Sinds afgelopen seizoen ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Karen en Ard € 25   Veel succes. En weet: wij zijn trots op wie jij bent 😀 Ook als je de wereldtop niet haalt. Kus! 
Jens € 40   Succes Pip!! 
Simon en Marjon € 25   Veel succes en plezier Pipp. Superleuk dat het zo goed gaat! 
Frieda € 25   Veel succes Pipp! 
Marcel en Elise € 25   Go girl go 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!