Skip to main content
Standaard Avatar

Rayla Heuijmans
Help Rayla Heuijmans de kunstopleiding van haar dromen te volgen

Talentboek Kunstvakonderwijs

1

Donateur(s)

€ 2300

Gedoneerd

130

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag
76.67% Gefinancieerd

DONATIE | CATEGORIE CULTUUR | NON-PROFIT


Lieve lezers!!!  Ik ben Rayla Heuijmans en ik mag mijn droom volgen!! Ik doe al sinds de kleuterklas aan theater en wil super graag verder in deze richting. En ik zit nu in mijn eerste jaar van de opleiding Interactive Performance Design aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, YAYYYY!! Als jonge kunstenaar ben ik mijn skills als multimedia kunstenaar verder aan het ontwikkelen en leer ik hoe ik nog meer mensen kan raken en inspireren met mijn werk. Ik wil alle soorten mensen een onve Lees het hele verhaal

Lieve lezers!!! 

Ik ben Rayla Heuijmans en ik mag mijn droom volgen!!

Ik doe al sinds de kleuterklas aan theater en wil super graag verder in deze richting.

En ik zit nu in mijn eerste jaar van de opleiding Interactive Performance Design aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht, YAYYYY!!

Als jonge kunstenaar ben ik mijn skills als multimedia kunstenaar verder aan het ontwikkelen en leer ik hoe ik nog meer mensen kan raken en inspireren met mijn werk. Ik wil alle soorten mensen een onvergetelijke ervaring geven!

Alleen komen bij het studeren wel kosten kijken zoals bijvoorbeeld huur, een goede laptop, materialen die nodig zijn voor mijn studie, trips naar musea, etc.

Dus heb ik jullie hulp nodig om als 18 jarige uit Curacao mijn droom waar te maken en met zo min mogelijk stress mijn studie door te komen!!

  • Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
    VandenEnde Foundation € 2300 € 2300 iDEAL via Mollie
    Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
  • No reports posted yet!
  • Video's