Skip to main content

Rens Vergeer
Help Rens stap voor stap naar de top

Schaatsen - Langebaan
Rens Vergeer heeft in totaal
€ 1315 opgehaald met 1 campagne(s)

Campagne statistieken

€ 1315
65.75%
Donateur(s)
48
Gedoneerd
€ 1315
Dag (en) verstreken
218
Dag(en) te gaan
-126
Doelbedrag
€ 2000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Rens Vergeer | Hoi allemaal, ik ben Rens Vergeer, 17 jaar oud en kom uit Warmond. Ik ben blij dat u de tijd en de moeite heeft genomen om mij....

Hoi allemaal, ik ben Rens Vergeer, 17 jaar oud en kom uit Warmond. Ik ben blij dat u de tijd en de moeite heeft genomen om mijn advertentie te willen lezen. Toen ik 7 jaar oud was ben ik begonnen met schaatsen bij de Warmonds ijsclub. Ik schaats nu bij de schaatsacademie noordwest in Haarlem. Ook heb ik een stageplek bij het KNSB-talenten-team noordwest, en mag verschillend trainingen en trainingskampen meedoen.

Met de schaatsacademie trainen wij onder professionele begeleiding zo’n 15 tot 20 uur per. Daarnaast gaan wij ook een paar keer per jaar op trainingskamp naar Leeuwarden en Heerenveen om ons zo goed mogelijk voor te bereiden op de wedstijden. Dit vraagt veel discipline en inzet om het te combineren met een studie en werk, maar het kost daarnaast ook best veel geld. Ik zou u willen daarom willen vragen of u mij daar mee zou kunnen helpen? Hoe klein of groot de bijdrage ook is alles helpt mij in het avontuur, om te kijken hoe ik de beste schaatser van de wereld kan worden.

Om mijn waardering te tonen voor jullie steun, bied ik bij een mooi bedrag verschillende tegenprestaties aan. Dit kan variëren van persoonlijke bedankbriefjes, een ritje op de fiets of zelfs een exclusieve schaats workshop.

Alvast bedankt

Rens Vergeer

 

Bedankt voor de support!
Rens Vergeer

Help Rens stap voor stap naar de top

48

Donateur(s)

€ 1315

Gedoneerd

218

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Hoi allemaal, ik ben Rens Vergeer, 17 jaar oud en kom uit Warmond. Ik ben blij dat u de tijd en de moeite heeft genomen om mijn advertentie te willen ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
€ 50    
Gabry van Leeuwen € 15   Hoi Rens, heel veel succes en plezier met je schaats carrière!🍀 
Anonieme donateur € 20    
Petra Vergeer € 20   Success! Groetjes Petra Vergeer 
Yvonne € 15   Heel veel succes.  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!