Skip to main content
Standaard Avatar

Rik te Linde
Help Rik naar het EK en WK kano marathon

TeamAllianz
 • Talent Profiel
  ID : 988
  Rik te Linde
  Westknollendam
  Noord-Holland
  Nederlandskampioen, deelname WK en EK junioren sprint en marathon

1

Donateur(s)

€ 25

Gedoneerd

0

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag
0.83% Gefinancieerd

DONATIE | KANO - SPRINT | NON-PROFIT


Ik ben Rik te Linde en ben 19 jaar. Ik heb me gekwalificeerd voor het Europees kampioenschap en Wereld kampioenschap kanomarathon. Dit heb ik behaald door in het voorjaar de snelste Nederlander te zijn tijdens de kwalificatie wedstrijden. Dit is het 4e jaar op rij waar ik mij heb gekwalificeerd voor de EK en WK marathon. De jaren hiervoor was dit nog bij de junioren, dit is mijn eerste jaar in de U23 categorie. Op 26 juli vaar ik het Europese kampioenschap. Hier vaar ik de K1 marathon in de U23 Lees het hele verhaal

Ik ben Rik te Linde en ben 19 jaar. Ik heb me gekwalificeerd voor het Europees kampioenschap en Wereld kampioenschap kanomarathon. Dit heb ik behaald door in het voorjaar de snelste Nederlander te zijn tijdens de kwalificatie wedstrijden. Dit is het 4e jaar op rij waar ik mij heb gekwalificeerd voor de EK en WK marathon. De jaren hiervoor was dit nog bij de junioren, dit is mijn eerste jaar in de U23 categorie.

Op 26 juli vaar ik het Europese kampioenschap. Hier vaar ik de K1 marathon in de U23 categorie, deze wedstrijd vindt plaats in Poznan (Polen). Op 20 september vaar ik het Wereld kampioenschap. Hier vaar ik ook de K1 marathon in de U23 categorie, daarnaast vaar ik ook nog de K2 marathon bij de senioren. Deze wedstrijd vindt plaats in Metković (Kroatië).

Deze wedstrijden moet ik volledig zelf betalen. Ik hoop dat u mij wil ondersteunen.

Bedankt voor u ondersteuning

Met vriendelijke groet,

Rik te Linde

 • Campagne-aanmaker heeft het bekijken van donaties uitgeschakeld.
 • No reports posted yet!