Skip to main content

Rik te Linde
Help Rik op trainingsstage in Spanje.

Kano - Sprint
Rik te Linde heeft in totaal
€ 3790 opgehaald met 3 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 988
  Rik te Linde
  Westknollendam
  Noord-Holland
  Nederlandskampioen, deelname WK en EK junioren sprint en marathon

Campagne statistieken

€ 500
21.74%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 500
Dag (en) verstreken
399
Dag(en) te gaan
-340
Doelbedrag
€ 2300
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Rik te Linde | Ik ben Rik te Linde en 18 jaar oud. Dit jaar begin ik aan mijn laatste Junioren seizoen. Ik train bij KV De Zwetplassers, maar....

Ik ben Rik te Linde en 18 jaar oud. Dit jaar begin ik aan mijn laatste Junioren seizoen. Ik train bij KV De Zwetplassers, maar om zo goed mogelijk aan mijn seizoen te beginnen, ga ik 3 weken op trainingsstage naar Spanje. Ik ga mee op trainingsstage met een groep uit Denenmarken. Dit doe ik zodat ik kan trainen met de concurrentie en mij optimaal kan voorbereiden op mijn seizoen.

Dit seizoen wil ik goed varen op internationaal niveau bij de Junioren. Hiervoor moet ik mij aan het begin van het seizoen in Duitsland kwalificeren voor het WK en EK voor Junioren, die later in het seizoen plaats vinden. Het WK vindt plaats in Italië en het EK in Portugal.

Hopelijk willen jullie mij ondersteunen om mee te kunnen op deze trainingsstage zodat ik later in het seizoen het beste uit mijzelf kan halen.

Bedankt voor de support!
Rik te Linde

Help Rik op trainingsstage in Spanje.

1

Donateur(s)

€ 500

Gedoneerd

399

Dag (en) verstreken

€ 2300

Doelbedrag

DONATIE | KANO - SPRINT | NON-PROFIT


Ik ben Rik te Linde en 18 jaar oud. Dit jaar begin ik aan mijn laatste Junioren seizoen. Ik train bij KV De Zwetplassers, maar om zo goed mogelijk aan ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!