Skip to main content
Standaard Avatar

Rixt Van der Werff
Help Rixt naar de top

 • Talent Profiel
  ID : 1305
  Rixt Van der Werff
  Groningen
  Groningen
  Dutch champion doubles and runner up singles, ITF the hague , 2nd, ITF Poland , 1st, Current worldranking 1652

1

Donateur(s)

€ 200

Gedoneerd

121

Dag (en) verstreken

€ 1000

Doelbedrag
20% Gefinancieerd

DONATIE | TENNIS | NON-PROFIT


Hi lieve vrienden, familie en tennisliefhebbers. Ik ben Rixt van der Werff, 21 jaar en mijn passie is tennis. Ik tennis al vanaf mijn zesde en heb vroeger in de jeugd veel toernooien gespeeld en gewonnen. Nu ben ik bezig met een comeback, na een aantal toernooien heb ik al veel plekken mogen stijgen op de nationale ranglijst.  Naast de nationale toernooien wil ik ook veel internationale toernooien gaan spelen. Ik heb mijn positie op de ITF wereldranglijst terug en nu wil ik doorstromen naar de Lees het hele verhaal

Hi lieve vrienden, familie en tennisliefhebbers.

Ik ben Rixt van der Werff, 21 jaar en mijn passie is tennis. Ik tennis al vanaf mijn zesde en heb vroeger in de jeugd veel toernooien gespeeld en gewonnen. Nu ben ik bezig met een comeback, na een aantal toernooien heb ik al veel plekken mogen stijgen op de nationale ranglijst.  Naast de nationale toernooien wil ik ook veel internationale toernooien gaan spelen. Ik heb mijn positie op de ITF wereldranglijst terug en nu wil ik doorstromen naar de WTA’s.

Ik wil graag veel stappen maken op de wereldranglijst en daar heb ik hulp bij nodig, het doelbedrag zou mij gaande weg helpen om de toernooien te kunnen spelen.

Helpt u mee? 

Alvast bedankt voor de support

Rixt van der Werff

 • Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Holy crab Vlieland € 180 € 180 iDEAL via Mollie
  Holy crab Vlieland € 20 € 180 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!