Skip to main content
Standaard Avatar

Roan Wehman
Help Roan Wehman naar de European Cadet Cups judo

 • Talent Profiel
  ID : 1010
  Roan Wehman
  Lathum
  Gelderland
  2e NK -18 jaar

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

554

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag
0% Gefinancieerd

DONATIE | JUDO | NON-PROFIT


Hoi ik ben Roan Wehman, ik ben 15 jaar en ik woon in Lathum. Ik ben op Bonaire begonnen met judo toen ik 4 jaar oud was en sinds mijn 11e doe ik nu topsport. Ik train nu 5x in de week waarvan er 2 regiotrainingen zijn. Inmiddels heb ik nu ook vaak wedstrijden en trainingsstages in het buitenland (België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk). 1,5 jaar geleden in 2021 brak ik mijn voet op 5 plekken tijdens een training. Gelukkig heb ik een perfecte behandeling gehad door een traumachirurg in Rijns Lees het hele verhaal

Hoi ik ben Roan Wehman, ik ben 15 jaar en ik woon in Lathum. Ik ben op Bonaire begonnen met judo toen ik 4 jaar oud was en sinds mijn 11e doe ik nu topsport. Ik train nu 5x in de week waarvan er 2 regiotrainingen zijn. Inmiddels heb ik nu ook vaak wedstrijden en trainingsstages in het buitenland (België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk).

1,5 jaar geleden in 2021 brak ik mijn voet op 5 plekken tijdens een training. Gelukkig heb ik een perfecte behandeling gehad door een traumachirurg in Rijnstate Arnhem. Ik heb door deze blessure een tijd niet kunnen trainen. Na 2 operaties en een periode van herstel had ik nagenoeg geen tijd meer om op te trainen voor de Nederlandse Kampioenschappen. Mijn fysiotherapeut op Papendal zei dat de kans heel klein was dat ik het Nederlandse Kampioenschap kon draaien. Toch ben ik er volle bak voor gegaan en ben uiteindelijk 1e geworden van mijn district en heb op het NK net verloren om de 3e plaats.

Ik ben nu op het punt gekomen dat ik verder wil en volgend jaar wil gaan deelnemen aan de European Cadet Cups(ECC).

Hier zijn veel kosten aan verbonden. Per jaar is dat nu al rond de 2400 euro, en dan doe ik nog geen ECC’s. De ECC’s alleen kosten al gemiddeld 4500 euro per jaar. Ik krijg heel veel ondersteuning van mijn familie, maar mijn broer, Yven Wehman, doet ook aan topsport. Hij werd in 2021 Nederlands Kampioen en hij zit al in het ECC traject. Nu kunnen we het financieel niet redden om mij ook in dat traject te krijgen. Daarom doe ik deze campagne zodat ik samen met mijn broer de absolute top kan bereiken!!

Met deze crowdfunding kunt u mij helpen mijn dromen te bereiken!

Ik hoop dat u mij wilt helpen en supporten hierin, alle beetjes helpen!

Ik wil ook graag iets terugdoen voor uw sponsoring, bijvoorbeeld in de vorm van reclame uitingen. U kunt mij altijd mailen ().

Groetjes, Roan

 • Geen donaties ontvangen
  Doneer als eerste voor deze campagne
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen