Skip to main content

Roan Wehman
Help Roan Wehman naar de European Cadet Cups judo

Judo
Roan Wehman heeft in totaal
€ 0 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1010
  Roan Wehman
  Lathum
  Gelderland
  2e NK -18 jaar

Campagne statistieken

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
68
Dag(en) te gaan
114
Doelbedrag
€ 2500

Crowdfunding Campagne voor Roan Wehman | Hoi, ik ben Roan. ik ben 16 jaar en ik ben op Bonaire begonnen met judo toen ik 4 jaar oud was en sinds mijn 11e doe ik nu top....

Hoi, ik ben Roan. ik ben 16 jaar en ik ben op Bonaire begonnen met judo toen ik 4 jaar oud was en sinds mijn 11e doe ik nu topsport. Ik train nu 7x in de week waarvan er 2 nationaletrainingen zijn. Inmiddels heb ik nu ook vaak wedstrijden en trainingsstages in het buitenland (België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk).

3,5 jaar geleden in 2021 brak ik mijn voet op 5 plekken tijdens een training. Gelukkig heb ik een perfecte behandeling gehad door een traumachirurg in Rijnstate Arnhem. Ik heb door deze blessure een tijd niet kunnen trainen. Na 2 operaties en een periode van herstel had ik nagenoeg geen tijd meer om op te trainen voor de Nederlandse Kampioenschappen. Mijn fysiotherapeut op Papendal zei dat de kans heel klein was dat ik het Nederlandse Kampioenschap kon draaien. Toch ben ik er volle bak voor gegaan en ben uiteindelijk 1e geworden van mijn district en heb op het NK net verloren om de 3e plaats.

Nu zit ik in de leeftijdscategorie -18 jaar en een maand geleden ben ik 1e geworden op de District kampioenschappen Midden Nederland(zie foto's) en 2e geworden op de Nederlandse Kampioenschappen -18 jaar (zie de belangrijkste wedstrijd in het filmpje). Ik ben nu op het punt gekomen dat ik verder wil en ik wil gaan deelnemen aan de European Cadet Cups(ECC).

Hier zijn veel kosten aan verbonden. Per jaar is dat nu al rond de 2400 euro, en dan doe ik nog geen ECC’s. De ECC’s alleen kosten al gemiddeld 4500 euro per jaar. Ik krijg heel veel ondersteuning van mijn familie, maar mijn broer, Yven Wehman, doet ook aan topsport. Hij werd in 2021 Nederlands Kampioen en hij zit al in het ECC traject. Nu kunnen we het financieel niet redden om mij ook in dat traject te krijgen. Daarom zoek ik een sponsor die mij naar de absolute top kan helpen!

Met deze crowdfunding kunt u mij helpen mijn dromen te bereiken!

Ik hoop dat u mij wilt helpen en supporten hierin, alle beetjes helpen!

Ik wil ook graag iets terugdoen voor uw sponsoring, bijvoorbeeld in de vorm van reclame uitingen(logo op mijn wedstrijdpak). U kunt mij altijd mailen ().

Groetjes, Roan

link naar krantenartikel: https://www.zevenaarpost.nl/nieuws/algemeen/176558/zilver-voor-roan-wehman-op-nk-judo

Bedankt voor de support!
Roan Wehman

Help Roan Wehman naar de European Cadet Cups judo

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

68

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | JUDO | NON-PROFIT


Hoi, ik ben Roan. ik ben 16 jaar en ik ben op Bonaire begonnen met judo toen ik 4 jaar oud was en sinds mijn 11e doe ik nu topsport. Ik train nu 7x i ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!