Skip to main content
Standaard Avatar

Dutch Men's FISU 8+
Help Robert Tiemeijer in de acht naar de World University Games in Chengdu, China

 • Talent Profiel
  ID : 1186
  Dutch Men's FISU 8+
  Eindhoven
  Roeien
  Noord-Brabant
  Nederlands kampioen in de Acht, 4e plek op de Internation Wedau Regatta

12

Donateur(s)

€ 550

Gedoneerd

378

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag
27.5% Gefinancieerd

DONATIE | ROEIEN | NON-PROFIT


Welkom op mijn persoonlijke crowdfundings pagina! Ik ben Robert, masterstudent applied physics aan de TU/e en ik ga dit jaar eindelijk naar China voor de World University Games (WUG). Eindelijk, omdat WUG 2021 eerder twee keer is afgelast vanwege corona. Ik ben een van de roeiers die voor Nederland uitkomt in een mannen-8+ met studentenroeiers uit verschillende universiteitssteden. Ik ben 11 jaar geleden op mijn 14e begonnen met roeien bij E.R.V. Beatrix en roei sinds zeven jaar bij E.S.R. Th Lees het hele verhaal

Welkom op mijn persoonlijke crowdfundings pagina!

Ik ben Robert, masterstudent applied physics aan de TU/e en ik ga dit jaar eindelijk naar China voor de World University Games (WUG). Eindelijk, omdat WUG 2021 eerder twee keer is afgelast vanwege corona. Ik ben een van de roeiers die voor Nederland uitkomt in een mannen-8+ met studentenroeiers uit verschillende universiteitssteden.

Ik ben 11 jaar geleden op mijn 14e begonnen met roeien bij E.R.V. Beatrix en roei sinds zeven jaar bij E.S.R. Thêta. Na een leuk en leerzaam eerste jaar bij Thêta volgde een succesvol tweede jaar waarin ik samen met Christiaan Rosendaal het Development Klassement heb aangeveegd. Na het WK en EK roeien onder 23 in 2019 en 2020 was mijn volgende doel de World University Games. Dat wordt ook wel de Olympische Spelen voor studenten genoemd.

FISU (International University Sports Federation ) organiseert de WUG om de twee jaar. Het evenement trekt dan steeds ongeveer 11.000 atleten. Alleen de Olympische Spelen zijn groter. Dit jaar wordt WUG 2021 gehouden van 28 juli tot en met 8 augustus in Chengdu, China. Het roeien is op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 augustus op de Sichuan Water Sports School. De wedstrijden zijn dan online live te volgen.

Gelukkig werd ik net als in 2022 na een intensief traject weer geselecteerd. Maar deelname brengt helaas ook aanzienlijke kosten met zich mee die ik zelf moet betalen. Zo kost het vliegticket al 1400 euro en het verblijf nog eens 450 euro. Samen met kosten voor bijvoorbeeld een visum komt het totaalbedrag uit op ongeveer 2000 euro. Daarom wil ik via deze crowdfunding jullie financiële steun vragen. Alle bijdragen, klein of groot, waardeer ik zeer.

Wil je de avonturen van mijn roeiteam op weg naar China volgen? Ga dan naar: https://www.instagram.com/fisu_m8/

 

Groeten,

Robert Tiemeijer

 

 

 

 

 

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Richard du Croo de Jongh € 25 € 28 iDEAL via Mollie
  Jacques Janssen (opa Odin) € 100 € 100 iDEAL via Mollie
  Mike € 10 € 10 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 25 € 178 iDEAL via Mollie
  Marie-Louise € 25 € 28 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Video's
  Afbeeldingen