Skip to main content
Standaard Avatar

Robin Zwanenburg
Help Robin Zwanenburg naar het WJK 2022 in Turkije

Talentboek Rotterdam
 • Talent Profiel
  ID : 911
  Robin Zwanenburg
  Rotterdam
  Zuid-Holland
  3e plaats K1 Youth League, 1e plaats NK Karate 2021

17

Donateur(s)

€ 335

Gedoneerd

725

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag
13.4% Gefinancieerd

DONATIE | KARATE - SPARRING | NON-PROFIT


Beste donateurs, Mijn naam is Robin Zwanenburg, ik ben 14 jaar en woonachtig in Rotterdam. Vanaf mijn 6e jaar zit ik op karate. Nadat ik de beginselen van de karate onder de knie had en ook ging deelnemen aan toernooien, werd karate meer voor mij dan een sport. Karate is mijn lust en mijn leven. Dagelijks train ik bij topsportvereniging Unity99 in Rotterdam – Zevenkamp. Daarnaast train ik iedere zondag met de Nederlandse Selectie in het Vechtsportcentrum in Rotterdam. Ik heb al mooie prijzen Lees het hele verhaal

Beste donateurs,

Mijn naam is Robin Zwanenburg, ik ben 14 jaar en woonachtig in Rotterdam. Vanaf mijn 6e jaar zit ik op karate. Nadat ik de beginselen van de karate onder de knie had en ook ging deelnemen aan toernooien, werd karate meer voor mij dan een sport. Karate is mijn lust en mijn leven. Dagelijks train ik bij topsportvereniging Unity99 in Rotterdam – Zevenkamp. Daarnaast train ik iedere zondag met de Nederlandse Selectie in het Vechtsportcentrum in Rotterdam.

Ik heb al mooie prijzen mogen winnen in Nederland, België, Duitsland en Kroatië. De meest zware en uitdagende toernooien zijn de Youth Leagues, die ieder jaar in het buitenland plaatsvinden. In juni 2022 heb ik deelgenomen aan de Youth League Karate in Porec, Kroatië. In een poule van 90 14/15 jarige meisjes vanuit allerlei landen heb ik een bronzen medaille behaald. Hierdoor sta ik in de top 20 van de wereldranglijst.

Op basis van deze prestatie ben ik geselecteerd om namens Nederland deel te nemen aan de Wereld Jeugd Kampioenschappen die dit jaar in oktober in Turkije zullen plaatsvinden.

Mijn doel is om een podiumplek te behalen op dit grote eindtoernooi! Daarnaast wil ik me blijven kwalificeren voor eindtoernooien, zoals ook voor het Europees Kampioenschap 2023 in Limassol, Cyprus. Dit betekent dat ik op het hoogste niveau blijf trainen, deelneem aan diverse buitenlandse toernooien, en prestaties moet blijven behalen.

U zult begrijpen dat deelname aan al deze toernooien veel geld kost. Het gaat hierbij dan vooral om de kosten van de buitenlandse reizen. Ik wil u daarom vragen of u mij hierbij wilt ondersteunen. Dat kan door een eenmalige donatie of door middel van sponsoring.

Als u belangstelling heeft voor sponsoring, dan kunt u mij mailen via . We kunnen dan de mogelijkheden met elkaar bespreken.
Eenmalig doneren kan al vanaf € 5,00. Uw bijdrage wordt heel erg door mij gewaardeerd.

Dank u wel voor de belangstelling!

Met sportieve groeten,

Robin Zwanenburg

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Theo Ast € 10 € 10 iDEAL via Mollie
  Jean Zwanenburg € 50 € 50 iDEAL via Mollie
  Amanda Feekes € 25 € 25 iDEAL via Mollie
  Peter Scheermeijer € 10 € 13 iDEAL via Mollie
  Nicole V € 15 € 15 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen