Steun de crowdfunding campagne:

Help Robin Zwanenburg Naar Het WJK 2022 In Turkije

Robin Zwanenburg
Help Robin Zwanenburg naar het WJK 2022 in Turkije

Karate - Sparring
 • Talent Profiel
  Robin Zwanenburg
  Rotterdam
  Karate
  Zuid-Holland
  3e plaats K1 Youth League, 1e plaats NK Karate 2021

Campagne statistieken van
Robin Zwanenburg

€ 240
9.60%
Donateur(s)
13
Gedoneerd
€ 240
Dag (en) verstreken
23
Dag(en) te gaan
68
Doelbedrag
€ 2500

Crowdfunding Campagne voor Robin Zwanenburg | Beste donateurs, Mijn naam is Robin Zwanenburg, ik ben 14 jaar en woonachtig in Rotterdam. Vanaf mijn 6e jaar zit ik op k....

Beste donateurs,

Mijn naam is Robin Zwanenburg, ik ben 14 jaar en woonachtig in Rotterdam. Vanaf mijn 6e jaar zit ik op karate. Nadat ik de beginselen van de karate onder de knie had en ook ging deelnemen aan toernooien, werd karate meer voor mij dan een sport. Karate is mijn lust en mijn leven. Dagelijks train ik bij topsportvereniging Unity99 in Rotterdam – Zevenkamp. Daarnaast train ik iedere zondag met de Nederlandse Selectie in het Vechtsportcentrum in Rotterdam.

Ik heb al mooie prijzen mogen winnen in Nederland, België, Duitsland en Kroatië. De meest zware en uitdagende toernooien zijn de Youth Leagues, die ieder jaar in het buitenland plaatsvinden. In juni 2022 heb ik deelgenomen aan de Youth League Karate in Porec, Kroatië. In een poule van 90 14/15 jarige meisjes vanuit allerlei landen heb ik een bronzen medaille behaald. Hierdoor sta ik in de top 20 van de wereldranglijst.

Op basis van deze prestatie ben ik geselecteerd om namens Nederland deel te nemen aan de Wereld Jeugd Kampioenschappen die dit jaar in oktober in Turkije zullen plaatsvinden.

Mijn doel is om een podiumplek te behalen op dit grote eindtoernooi! Daarnaast wil ik me blijven kwalificeren voor eindtoernooien, zoals ook voor het Europees Kampioenschap 2023 in Limassol, Cyprus. Dit betekent dat ik op het hoogste niveau blijf trainen, deelneem aan diverse buitenlandse toernooien, en prestaties moet blijven behalen.

U zult begrijpen dat deelname aan al deze toernooien veel geld kost. Het gaat hierbij dan vooral om de kosten van de buitenlandse reizen. Ik wil u daarom vragen of u mij hierbij wilt ondersteunen. Dat kan door een eenmalige donatie of door middel van sponsoring.

Als u belangstelling heeft voor sponsoring, dan kunt u mij mailen via . We kunnen dan de mogelijkheden met elkaar bespreken.
Eenmalig doneren kan al vanaf € 5,00. Uw bijdrage wordt heel erg door mij gewaardeerd.

Dank u wel voor de belangstelling!

Met sportieve groeten,

Robin Zwanenburg

Bedankt voor de support!
Robin Zwanenburg

Help Robin Zwanenburg naar het WJK 2022 in Turkije

13

Donateur(s)

€ 240

Gedoneerd

23

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | KARATE - SPARRING | NON-PROFIT


Beste donateurs, Mijn naam is Robin Zwanenburg, ik ben 14 jaar en woonachtig in Rotterdam. Vanaf mijn 6e jaar zit ik op karate. Nadat ik de beginsele ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
Nicole V € 15 Wat super goed zeg! Heel veel succes 👍
Anonieme donateur € 50
Cees & Wouter Geerts- Hamaker € 30 Op naar Konya!! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Sander van de Goorbergh € 10 Heel veel succes Robin!
Chantal Vd Goorbergh-Sintenie € 10 Heel veel succes! Geloof in jezelf!
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com