Skip to main content

Roger Labruyère
Help Roger Labruyère het EK Schaken U16 in Mamaia te winnen

Schaken
Roger Labruyère heeft in totaal
€ 1560 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1209
  Roger Labruyère
  Lelystad
  Flevoland
  2e op het NK Schaken onder 16 jaar, 10e op het Open NK Rapid Schaken

Campagne statistieken

€ 1560
100.65%
Donateur(s)
41
Gedoneerd
€ 1560
Dag (en) verstreken
297
Dag(en) te gaan
-242
Doelbedrag
€ 1550
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Roger Labruyère | Help Roger Labruyère het EK Schaken U16 in Mamaia te winnen! Mijn naam is Roger Labruyère. Ik ben 16 jaar, woon in Alme....

Help Roger Labruyère het EK Schaken U16 in Mamaia te winnen!

Mijn naam is Roger Labruyère. Ik ben 16 jaar, woon in Almere met mijn ouders, broer en zusje en met mijn lieve kat Lina. Ik ben een VWO-leerling aan het Oostvaarderscollege. Ik hou van sport en van gamen in mijn vrije tijd. 

Maar bovenal ben ik een schaker. Ik schaak al vanaf mijn zesde en vind het geweldig om te doen. Ik besteed veel tijd aan trainen en spelen in de club-competitie en de KNSB-competitie. Bijna al mijn vrienden schaken ook en we proberen allemaal zoveel mogelijk toernooien te spelen om beter te worden en ervaring op te doen. Ik heb al heel veel toernooien geschaakt, waarvan een aantal in het buitenland, waaronder België, Italië en Duitsland. Het was heel vet om in het buitenland te spelen. 

In 2019 kwam mijn droom uit toen ik mij kwalificeerde voor het EK in Bratislava. Ik was zo blij toen ik met Team Nederland in het vliegtuig afreisde naar Slovakije en heb volop genoten van het toernooi en de dingen erom heen. Hoewel ik dat jaar nog niet in de prijzen viel, was ik vastbesloten mij het jaar daarna opnieuw te kwalificeren en dan wel voor de hoofdprijzen te gaan. 

Maar toen kwam 2020 en alles werd anders… Corona kwam en schudde alles op: geen NK Schaken en nauwelijks mogelijkheden om nog op het bord te schaken. Dit was een enorme klap voor mijzelf en voor andere schakers van mijn leeftijd. Ik heb nog veel online gespeeld, maar dat was toch niet hetzelfde. Gelukkig werd alles weer normaler in 2021 en kwamen er weer steeds meer mogelijkheden om op het bord te schaken. En dat doe ik dus weer met dezelfde passie en energie als altijd.

Dit jaar lukte het mij weer mij te kwalificeren voor het EK in Mamaia, Roemenië, door een tweede plaats te bemachtigen op het NJSK U16 in Almelo. Ik was zo verheugd dat ik na 3 jaar weer naar het EK mocht. En ik ga daar naar toe met een aantal van mijn beste vrienden.

Ik ben enorm gemotiveerd om dit jaar dit prachtige toernooi te winnen. Om dat te bereiken wil ik deze zomer veel gaan schaken en trainen. Om dat te doen kan ik uw hulp heel hard gebruiken.

Naast de aanzienlijke kosten die dit toernooi met zich meebrengt, wil ik ook graag extra trainen en zoveel mogelijk toernooien spelen. En daar is geld voor nodig. Daarom ben ik heel blij dat Talentboek mij de mogelijkheid geeft te vertellen wie ik ben en wat mijn doelen zijn.

Mijn doel voor dit jaar is om hoog te eindigen op het EK in Mamaia! Te winnen misschien?! Ik wil ook zo snel mogelijk IM worden en doorgroeien naar GM. Maar eerst wil ik knallen op het EK! Helpt u mee?!

Met mijn doel van €1550 kan ik de eigen bijdrage voor het EK betalen en kan ik een aantal extra trainingen volgen bij mijn trainer Sergey Tiviakov. Als tegenprestatie geef ik schaakclinics aan mijn sponsors. Zodat ik hén kan helpen betere schakers te worden.

Ik dank u daarom alvast heel hartelijk voor uw hulp. En graag tot ziens op één van de volgende schaaktoernooien.

Roger Labruyère

 

Bedankt voor de support!
Roger Labruyère

Help Roger Labruyère het EK Schaken U16 in Mamaia te winnen

41

Donateur(s)

€ 1560

Gedoneerd

297

Dag (en) verstreken

€ 1550

Doelbedrag

DONATIE | SCHAKEN | NON-PROFIT


Help Roger Labruyère het EK Schaken U16 in Mamaia te winnen! Mijn naam is Roger Labruyère. Ik ben 16 jaar, woon in Almere met mijn ouders, broer en ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anonieme donateur € 10    
RnP € 220   Succes met de EK U26 
Anonieme donateur € 10    
Anonieme donateur € 50    
Anonieme donateur € 30    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!