Skip to main content
Standaard Avatar

Roland Kreeft
Help Roland Kreeft naar het EK en WK Dammen!

 • Talent Profiel
  ID : 1158
  Roland Kreeft
  Hoogeveen
  Drenthe
  2e op het NK Junioren (2023) en mag nu naar het EK en WK voor junioren in Estland (Talinn) en Letland (Riga), 2x Europees Kampioen aspiranten 2022 (regulier en Blitz), 2 x derde Wereld Kampioenschappen aspiranten 2022 (regulier en Blitz)

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

20

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag
0% Gefinancieerd

DONATIE | DAMMEN | NON-PROFIT


Hoi ik ben Roland Kreeft, 18 jaar oud, en doe aan topsport dammen. Ik ga dit jaar naar het EK en WK dammen junioren en speel nog een aantal grote (buitenlandse) toernooien om uiteindelijk bij de top te gaan behoren van de wereld. Aangezien ik niet val onder team.nl, moet ik alles zelf betalen, dat wordt af en toe een beetje veel! Wie wil mij helpen met mijn droom te verwezenlijken.  Afgelopen jaar ben ik derde geworden op het NK Junioren, vorig jaar tweede op het EK junioren en het jaar daarv Lees het hele verhaal

Hoi ik ben Roland Kreeft, 18 jaar oud, en doe aan topsport dammen. Ik ga dit jaar naar het EK en WK dammen junioren en speel nog een aantal grote (buitenlandse) toernooien om uiteindelijk bij de top te gaan behoren van de wereld.

Aangezien ik niet val onder team.nl, moet ik alles zelf betalen, dat wordt af en toe een beetje veel! Wie wil mij helpen met mijn droom te verwezenlijken. 

Afgelopen jaar ben ik derde geworden op het NK Junioren, vorig jaar tweede op het EK junioren en het jaar daarvoor Europees kampioen. Dit jaar heb ik me ook geplaatst voor het NK dammen senioren in Nederland wat een heel bijzondere prestatie is. 

Ik besteed mijn sponsorgeld aan de reizen die ik maak voor het dammen en voor training. 

Mochten jullie willen dan kan er ook een mooie prestatie tegenover staan. Sponsoring op t-shirt, een damclinic etc. 

Hartelijke groet,

Roland Kreeft 

 • Geen donaties ontvangen
  Doneer als eerste voor deze campagne
 • No reports posted yet!