Skip to main content

Roland Kreeft
Help Roland Kreeft naar het EK en WK dammen te gaan!

Dammen
Roland Kreeft heeft in totaal
€ 286 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1158
  Roland Kreeft
  Hoogeveen
  Drenthe
  2e op het NK Junioren (2023) en mag nu naar het EK en WK voor junioren in Estland (Talinn) en Letland (Riga), 2x Europees Kampioen aspiranten 2022 (regulier en Blitz), 2 x derde Wereld Kampioenschappen aspiranten 2022 (regulier en Blitz)

Campagne statistieken

€ 286
9.53%
Donateur(s)
4
Gedoneerd
€ 286
Dag (en) verstreken
346
Dag(en) te gaan
-175
Doelbedrag
€ 3000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Roland Kreeft | Hallo beste mensen, ik ben Roland Kreeft en ik zit nu in 5 gymnasium en mijn passie is dammen. Mijn doel is om later grootme....

Hallo beste mensen,

ik ben Roland Kreeft en ik zit nu in 5 gymnasium en mijn passie is dammen. Mijn doel is om later grootmeester in dammen te worden. Afgelopen zomer ben ik Europees kampioen geworden (regulier en sneldammen) en derde op het Wereldkampioenschap (regulier en sneldammen).

Het eerste EK toernooi regulier (Tallinn /Estland) voor junioren zit er op: ik ben tweede geworden in een supersterk deelnemersveld. Ik zoek nog steeds sponsoren voor de kosten van dit EK en het aankomende WK in Duitsland! 

Dit jaar ben ik na een spannende strijd tweede geworden op het NK en ben ik dus geplaatst voor het EK in Estland en het WK in Duitsland. Dit is natuurlijk fantastisch, maar ik val helaas niet onder de NOC*NSF regeling en moet dus zelf alles bekostigen (of mijn ouders) vandaar dat ik uw hulp vraag! 

Mochten jullie geld doneren, dan besteed ik dit aan mijn EK en WK (2 x1000 euro) en daarnaast eventueel aan trainingen met damgrootmeesters en het spelen van toernooien om ervaring op te doen. Om mijn doelen te halen train ik dagelijks en daarnaast  doe ik aan hardlopen om fysiek fit te blijven. 

Groetjes Roland 

 Deze foto is genomen in mei 2023 toen Roland tweede werd op het NK junioren. Hij heeft hier maar liefst 5 winstpartijen gehaald en in totaal maar 1 puntje achter de Nederlands Kampioen. 

Bedankt voor de support!
Roland Kreeft

Help Roland Kreeft naar het EK en WK dammen te gaan!

4

Donateur(s)

€ 286

Gedoneerd

346

Dag (en) verstreken

€ 3000

Doelbedrag

DONATIE | DAMMEN | NON-PROFIT


Hallo beste mensen, ik ben Roland Kreeft en ik zit nu in 5 gymnasium en mijn passie is dammen. Mijn doel is om later grootmeester in dammen te worden ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Archive&Information services, Paul Keyner € 250   Nog veel succes Roland en dat je de top mag bereiken! 
Mohamed Ali € 1    
Leo € 10    
Wouter Sipma € 25   Succes Roland! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!