Skip to main content

Rose Marie Nijkamp
Help Rose Nijkamp naar Junior Grand Slam US Open 2022 in VS

Tennis
Rose Marie Nijkamp heeft in totaal
€ 6100 opgehaald met 6 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 755
  Rose Marie Nijkamp
  Ugchelen
  Gelderland
  Gekwalificeert voor AUstralian Open Junior Grand Slam 2022, 2e NOJK U16 single (2021), 2e NOJK U18 dubbel (2021), halve finale Europese Masters U16 (2021), Nationale kampioen U14 jaar single (2020), Nationale kampioen dubbel indoor en outdoor U14 (2020)Nationale kampioen U12 jaar
  www.rosenijkamp.nl

Campagne statistieken

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
831
Dag(en) te gaan
-720
Doelbedrag
€ 15000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Rose Marie Nijkamp | Wie ben ik? Mijn naam is Rose Nijkamp en ik ben 16 jaar.  Ik speel tennis sinds mijn 6e jaar en ik zit in HAVO 4 bij ....

Wie ben ik?

Mijn naam is Rose Nijkamp en ik ben 16 jaar. 

Ik speel tennis sinds mijn 6e jaar en ik zit in HAVO 4 bij LOOT school Walterbosch in Apeldoorn.

Al jaren ben ik de nummer 1 in Nederland in mijn leeftijdsklasse en ik ben inmiddels 4 keer Nationaal Kampioene geworden. Vanaf mijn 10de zit ik in de Nationale selectie en ben geselecteerd voor alle Europese Cups en Europese Team Kampioenschappen. Vanaf week 3/2022 hoorde ik bij de beste 8 spelers in het Internationale Tennis circuit t/m 16 jaar. Afgelopen jaar heb ik me als 15 jarige ook gekwalificeerd voor de Europese Masters t/m 16 jaar waar de beste 8 spelers van het internationale circuit in dat jaar aan mee mogen doen. Daar heb ik de halve finale gehaald. Op de ITF ranking (die telt voor de Grand Slams) sta ik in TOP 200. Ik hou van tennis en ik leef voor tennis. 

Hoe train ik?

Ik train 2 keer per week bij de KNLTB op het Nationale Trainingscentrum in Amstelveen met de nationale selectie onder hoofdcoach Raymond Knaap (voormalige trainer van Robin Haase), Michiel Schapers (ex coach Botic van de Zandschulp tijdens US Open 2021), Ralph Kok , Roel Oostdam en KNLTB fysieke trainer Miguel Janssen. De rest van de dagen in de week train ik bij Sportskills Academy in Blaricum met tenniscoach Martijn Bok (ex coach van Patty Schnyder, Laura Robson en Petra Martic), tennis coach Adnan Hadzic en Floris Minaert (voormnalige fysieke trainer van o.a. Annet Kontaveit, Caroline Wozniacki, Sorana  Carstea, Eugene Bouchard) . In totaal train ik rond 15-18 uur per week naast mijn school verplichtingen. Mijn ouders brengen mij elke dag vanuit Apeldoorn naar Blaricum of Amstelveen om te trainen.

Ik heb een top team om me heen als begeleiders en ik geloof dat ik samen met ze mijn tennis dromen waar kan maken.

 

Prestaties tot nu toe

In 2019 speelde ik 15 toernooien in Nederland waarvan ik er 10 op mijn naam schreef en bij de andere de finale haalde. Ook won ik 3 internationale toernooien en haalde ik de finale in 2 Tennis Europe Toernooien.

In oktober 2019 was ik de jongste Nederlandse speelster met een ranking in de ITF Tour U18. 

In 2021 heb ik 4 internationale Tennis Europe toernooien U16 op mijn naam geschreven en 3x de finale gehaald. In het ITF circuit U18 jaar heb ik 3 keer een ITF gewonnen en 5 x de finale gehaald. 

Welke doelen heb ik voor 2022/2023?

Mijn droom is binnen 1 jaar deel te nemen aan alle Junioren Grand Slams. In januari 2022 was ik wel toegelaten aan de Junior Australian Open Grand Slam. Helaas moest ik deze opportuniteit voorbij laten gaan door gebrek aan geld en informatie. Ik hoop dat ik in de zomer nog de kans krijgt om de US OPEN JUNIOR GRAND SLAM te spelen. Om dit werkelijkheid te maken werk ik dagelijks keihard om mijzelf in alles te verbeteren.

Jouw steun kan mij daar enorm bij helpen. Steun jij mij in mijn droom? 

Door de crisis in Europa zijn de benzine prijzen enorm gestegen. Naast de vaste trainingskosten bij de Tennis  Academy, overnachtingskosten bij NTC in Amstelveen, reizen naar de trainingen en toernooien is het steeds moeilijker om alles te bekostigen. Om mijn doelen te realiseren moet ik dit jaar mijn trainingsuren (tennis, fysiek en mentaal) opvoeren en ook veel internationale ITF Grade 1 en Grade 2 toernooien (hoogste ITF Juniors toernooien) spelen. Voor mij zijn deze toernooien een hele mooie kans om mijzelf te meten met de top van de wereld. Het nadeel van deze ITF Grade 1 en 2 toernooien is dat ze over de hele wereld gespeeld worden en beperkt zijn in het aantal. Hierdoor zullen mijn reis en verblifjfkosten verder oplopen.

Waarvoor heb ik geld nodig:

 • overnachtingen in Amstelveen (min 1 x per week)
 • reiskosten naar trainingen en toernooien
 • indien ik niet met KNLTB reis moet ik mijn reizen betalen (coach kosten, hotel en eten voor mij en mijn coach, vliegtickets, evt. auto huur)
 • inschrijfgeld toernooien ( gem. 50-70€ per toernooi)
 • rackets bespanningen tijdens toernooien
 • schoenen (gem. 14-15 paren per jaar)
 • etc

Wilt u mij aub steunen? Voor sponsormogelijkheden check mijn site: www.rosenijkamp.nl of neem gerust contact met ons op.

Alvast bedankt,

Rose Nijkamp 

P.S. U kunt mijn tennisroute tot nu toe volgen via mijn Facebook pagina: Rose Marie Nijkamp 

 

 

Bedankt voor de support!
Rose Marie Nijkamp

Help Rose Nijkamp naar Junior Grand Slam US Open 2022 in VS

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

831

Dag (en) verstreken

€ 15000

Doelbedrag

DONATIE | TENNIS | NON-PROFIT


Wie ben ik? Mijn naam is Rose Nijkamp en ik ben 16 jaar.  Ik speel tennis sinds mijn 6e jaar en ik zit in HAVO 4 bij LOOT school Walterbosch in Ape ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!