Skip to main content

Rose Marie Nijkamp
Help Rose om naar de Australian Open Grand Slam te gaan

Tennis
Rose Marie Nijkamp heeft in totaal
€ 6100 opgehaald met 6 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 755
  Rose Marie Nijkamp
  Ugchelen
  Gelderland
  Gekwalificeert voor AUstralian Open Junior Grand Slam 2022, 2e NOJK U16 single (2021), 2e NOJK U18 dubbel (2021), halve finale Europese Masters U16 (2021), Nationale kampioen U14 jaar single (2020), Nationale kampioen dubbel indoor en outdoor U14 (2020)Nationale kampioen U12 jaar
  www.rosenijkamp.nl

Campagne statistieken

€ 2000
40.00%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 2000
Dag (en) verstreken
188
Dag(en) te gaan
-148
Doelbedrag
€ 5000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Rose Marie Nijkamp | Mijn naam is Rose Nijkamp en ik ben 17 jaar.  Ik speel tennis sinds mijn 6e jaar en ik zit in HAVO 5 bij LOOT school W....

Mijn naam is Rose Nijkamp en ik ben 17 jaar. 

Ik speel tennis sinds mijn 6e jaar en ik zit in HAVO 5 bij LOOT school Walterbosch in Apeldoorn.

Al jaren ben ik de nummer 1 in Nederland in mijn leeftijdsklasse en ik ben inmiddels 8 keer Nationaal Kampioene geworden. Vanaf mijn 10de zit ik in de Nationale selectie en ben geselecteerd voor alle Europese Cups en Europese Team Kampioenschappen. Vanaf week 3/2022 hoorde ik bij de beste 5 spelers in het Internationale Tennis circuit t/m 16 jaar (Hoogste ranking #5 in week 33).

Vorig jaar was ik met de Nationale Tennis team U16 gekwalificeerd voor de Wereld Kampioenschappen  Billie Jean King Cup in Antalya bij de beste 16 landen van de wereld. Daar zijn we als #9e geindigd.

Twee jaar geleden heb ik me als 15 jarige ook gekwalificeerd voor de Europese Masters t/m 16 jaar in Monte Carlo  waar de beste 8 spelers van het internationale circuit in dat jaar aan mee mogen doen. Daar heb ik de halve finale gehaald. Op de ITF ranking (die telt voor de Grand Slams) sta ik in TOP 60. In juli 2022 heb ik als eerste Nederlandse speelster in geschiedenis de dubbel bij WIMBLEDON GRAND SLAM gewonnen. Ik hou van tennis en ik leef voor tennis. Inmideels ben ik gekwalificeerd voor Australian Open in 2023 en daar hoop ik mee te doen. Om een deel van de voorbereiding trainingen en reiskosten te bekostigen start ik dit campagne.

 

Jouw steun kan mij daar enorm bij helpen. Steun jij mij in mijn droom? 

De benzine prijzen zijn enorm gestegen. Naast de vaste trainingskosten bij de Tennis Academy, overnachtingskosten bij NTC in Amstelveen, reizen naar de trainingen en toernooien is het steeds moeilijker om alles te bekostigen. Om mijn doelen te realiseren moet ik dit jaar mijn trainingsuren (tennis, fysiek en mentaal) opvoeren en ook veel internationale ITF Grade 1, Grade 2  en futures (prof's) toernooien  spelen. Voor mij zijn deze toernooien een hele mooie kans om mijzelf te meten met de top van de wereld.

Het nadeel van deze ITF Grade 1 en 2 toernooien is dat ze over de hele wereld gespeeld worden en beperkt zijn in het aantal. Hierdoor zullen mijn reis en verblijfskosten verder oplopen.

Daarnaast hoop ik dat ik in januari genoeg budget heb om toch de reis naar Australie en eventueel naar de voorbereiding toernooien te maken.

Waarvoor heb ik geld nodig:

 • overnachtingen in Amstelveen ( 1 a 2 keer  week)
 • reiskosten naar trainingen en (inter)nationale toernooien
 • indien ik niet met KNLTB reis moet ik mijn reizen betalen (coach kosten, hotel en eten voor mij en mijn coach, vliegtickets, evt. auto huur)
 • inschrijfgeld toernooien ( gem. 70-100€ per toernooi., hoe hoger je speelt hoe duurder de inschrijfkosten)
 • rackets bespanningen tijdens toernooien
 • schoenen (gem. 14-15 paren per jaar)
 • herstelling trainingen 
 • (reisende) coaches of begeleiders betalen 

Wilt u mij aub steunen? Voor sponsormogelijkheden check mijn instagram, mijn facebook of mijn site pagina: www.rosenijkamp.nl of neem gerust contact met ons op.

 
Bedankt voor de support!
Rose Marie Nijkamp

Help Rose om naar de Australian Open Grand Slam te gaan

1

Donateur(s)

€ 2000

Gedoneerd

188

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag

DONATIE | TENNIS | NON-PROFIT


Mijn naam is Rose Nijkamp en ik ben 17 jaar.  Ik speel tennis sinds mijn 6e jaar en ik zit in HAVO 5 bij LOOT school Walterbosch in Apeldoorn. Al j ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Reach Out 2 en Carpe Diem € 2000   Reach Out 2 en Carpe Diem wensen je veel succes met je sportieve carrière! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!