Skip to main content
Standaard Avatar

Ruben Baalmans
Help Ruben Baalmans zijn dart droom waar te maken!

 • Talent Profiel
  ID : 1511
  Ruben Baalmans
  Bellingwolde
  Groningen
  Dutch Open winnaar jeugd 2024, Dutch Open Winnaar Aspiranten 2023, Nederlands Kampioen Aspiranten 2023, Jeugd WK Gibraltar

35

Donateur(s)

€ 1356

Gedoneerd

134

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag
54.24% Gefinancieerd

DONATIE | DARTS | NON-PROFIT


Bedankt voor het bekijken van mijn pagina, helpt u mij mee om mijn droom waar te maken?  Hallo mijn naam is Ruben Baalmans, ik ben 14 jaar en woon in Oost-Groningen. Ik dart inmiddels ruim twee jaar en heb ondertussen veel prijzen gewonnen.   Ik dart voor het Nederlands jeugdteam waarmee ik het WK speel in Gibraltar. Ook dart ik de NDB-jeugdcompetitie, hier draai ik bovenin mee. Afgelopen januari heb ik een Tourcard gewonnen waarmee ik 16 JDC Advance Tour wedstrijden mag spelen met de beste Lees het hele verhaal

Bedankt voor het bekijken van mijn pagina, helpt u mij mee om mijn droom waar te maken? 

Hallo mijn naam is Ruben Baalmans, ik ben 14 jaar en woon in Oost-Groningen. Ik dart inmiddels ruim twee jaar en heb ondertussen veel prijzen gewonnen.  

Ik dart voor het Nederlands jeugdteam waarmee ik het WK speel in Gibraltar. Ook dart ik de NDB-jeugdcompetitie, hier draai ik bovenin mee. Afgelopen januari heb ik een Tourcard gewonnen waarmee ik 16 JDC Advance Tour wedstrijden mag spelen met de beste 32 jeugddarters van de wereld in Coventry, Engeland.  

Inmiddels reis ik dus niet meer alleen door Nederland voor mijn sport maar gooi ik ook internationaal. Helaas wordt er in mijn sport weinig vergoeding aangeboden waardoor mijn ouders alles moeten betalen. Ik reis voor mijn sport 4 keer naar Engeland en 6 tot 9 keer door heel Nederland.  

Om mijn hobby te kunnen blijven uitoefenen op niveau en mijn droom te kunnen bereiken hoop ik op deze manier wat extra geld te kunnen verdienen om dit te kunnen blijven doen. 

Kijk ook eens op mijn Facebookpagina (Ruben Baalmans) voor extra foto´s, filmpjes en wedstrijd verslagen.  

Finale Dutch Open 2024: https://www.youtube.com/watch?v=7QpTwf5R3Kw 

 

Speciale dank aan fotograaf Bas van den Berk

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Wil Sikking € 25 € 28 iDEAL via Mollie
  Erik & Cinderella € 20 € 23 iDEAL via Mollie
  Nomden € 25 € 25 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 25 € 178 iDEAL via Mollie
  Freddie en Gerda € 30 € 30 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Video's
  Afbeeldingen