Skip to main content

Samuel Gunnink
Help Samuël naar het WK tijdrijden junioren in Afrika 2025

Wielrennen - Weg
Samuel Gunnink heeft in totaal
€ 552 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1606
  Samuel Gunnink
  Amsterdam
  Noord-Holland
  NK tijdrijden 3e, NK weg 8e, Tour de l’ Ain overall klassement 10e beste nederlander, NK marathon schaatsen 8e

Campagne statistieken

€ 552
8.49%
Donateur(s)
11
Gedoneerd
€ 552
Dag (en) verstreken
9
Dag(en) te gaan
173
Doelbedrag
€ 6500

Crowdfunding Campagne voor Samuel Gunnink | Ik ben Samuël Gunnink. Vanaf mijn 7e schaats ik en een paar jaar geleden is daar wielrennen bijgekomen. Eerst als zomertrai....

Ik ben Samuël Gunnink. Vanaf mijn 7e schaats ik en een paar jaar geleden is daar wielrennen bijgekomen. Eerst als zomertraining en toen ik lid werd van WV de Amstel 3 jaar geleden bleek al snel dat ik er goed in was. Dat jaar mocht ik meedoen met het NK ploegentijdrit categorie 7 en we werden Nederlands Kampioen. Als Nieuweling ontwikkelde ik me verder en in het 2e jaar heb ik meerdere keren podium gereden. Ook deed ik mee aan talenten test dagen waardoor ik geplaatst ben in Cycling Class (een initiatief van NOC*NSF, KNWU en Team Visma Lease a bike om talent te begeleiden en kans op oranjesucces in het wielrennen te maximaliseren)

De discipline tijdrijden vind ik het leukst. Combinatie van techniek, aerodynamica, snelheid en tot het diepste gaan daagt me heel erg uit. In 2023 werd ik 3e op het NK tijdrijden. Dit jaar lukt het nog niet om top uitslagen te behalen in het tijdrijden omdat een tijdritfiets ontbreekt. Dit is wel essentieel en scheelt minuten. Op een tijdritfiets heb je een optimale houding en de fiets is helemaal ontworpen om zo snel mogelijk mee te kunnen gaan. Mijn doel is volgend jaar (2025) naar het WK voor junioren in Rwanda te gaan en voor de weg daarnaar toe heb ik de tijdritfiets al nodig. Elke bijdrage daarvoor wordt erg gewaardeerd.

Je kunt me volgen op Instagram (samuellgunnink) en als je mijn sportnieuwsbrieven wilt ontvangen stuur dan een mailtje ()

Bedankt voor de support!
Samuel Gunnink

Help Samuël naar het WK tijdrijden junioren in Afrika 2025

11

Donateur(s)

€ 552

Gedoneerd

9

Dag (en) verstreken

€ 6500

Doelbedrag

DONATIE | WIELRENNEN - WEG | NON-PROFIT


Ik ben Samuël Gunnink. Vanaf mijn 7e schaats ik en een paar jaar geleden is daar wielrennen bijgekomen. Eerst als zomertraining en toen ik lid werd ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Pascal € 10   Zet hem op! 
Anonieme donateur € 100    
Dick van de Weerd € 50   Tot hier en verder. Succes! Graag ondersteun ik jouw talent. 
Anonieme donateur € 30    
Anonieme donateur € 15    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.