Skip to main content

Sanne Konijnenberg
Help Sanne naar de top

Volleybal
Sanne Konijnenberg heeft in totaal
€ 500 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1567
  Sanne Konijnenberg
  Apeldoorn
  Gelderland
  EK 4de, WK 10de

Campagne statistieken

€ 500
25.00%
Donateur(s)
1
Gedoneerd
€ 500
Dag (en) verstreken
22
Dag(en) te gaan
7
Doelbedrag
€ 2000

Crowdfunding Campagne voor Sanne Konijnenberg | Hoi! Ik ben Sanne Konijnenberg, 19 jaar oud en woon in Apeldoorn en op Papendal in Arnhem. Ik speel al sinds m’n 9de v....

Hoi! Ik ben Sanne Konijnenberg, 19 jaar oud en woon in Apeldoorn en op Papendal in Arnhem. Ik speel al sinds m’n 9de volleybal en heb dit bij verschillende clubs gedaan. Ik ben begonnen bij Alterno in Apeldoorn, heb daar nog 1 jaar eredivisie gespeeld en ben daarna naar Zwolle gegaan. Hier heb ik 4 jaar gespeeld en ik ga volgend jaar bij Draisma dynamo dames 1 spelen (eredivisie). Daarnaast speel ik al 5 jaar bij Jong Oranje en hebben we verschillende toernooien gespeeld. Met als hoogtepunt 2 EK’s en 1 WK in Mexico.

Topsport Volleybal is maar voor weinig mensen weggelegd en je weet natuurlijk niet of je nu de top gaat halen en of je je brood ermee kan verdienen. In de volleybal wereld geldt zelfs dat je in Nederland er eigenlijk helemaal niks aan verdiend en dat je er vaak nog wat dingen voor moet betalen (Schoenen/reiskosten/auto etc). Wanneer je dus je geld er mee wilt verdienen zul je naar het buitenland moeten, maar hiervoor moet je ook weer goed genoeg zijn, niet iedereen kan zomaar naar het buitenland. 

Doordat ik ongeveer 27 uur in de week met volleybal bezig ben is er ook geen tijd om te werken, aangezien ik ook nog een studie doe in Nijmegen aan de Young Talent Academy. Hierdoor kan ik niet goed sparen aangezien ik ook moet leven (lees boodschappen, volleybal spullen etc) daarom zou het fijn zijn als u mij kunt helpen door middel van donaties. Alvast bedankt voor uw steun!

Bedankt voor de support!
Sanne Konijnenberg

Help Sanne naar de top

1

Donateur(s)

€ 500

Gedoneerd

22

Dag (en) verstreken

€ 2000

Doelbedrag

DONATIE | VOLLEYBAL | NON-PROFIT


Hoi! Ik ben Sanne Konijnenberg, 19 jaar oud en woon in Apeldoorn en op Papendal in Arnhem. Ik speel al sinds m’n 9de volleybal en heb dit bij versch ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Beste Sanne, bedankt voor je mooie bijdrage aan Missie 1 voor 100! We wensen je veel succes met je volleybalcarrière!  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!