Skip to main content

Sara Regensburg
Help Sara Regensburg naar het WK voltige

Paardrijden - Voltige
Sara Regensburg heeft in totaal
€ 1070 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 776
  Sara Regensburg
  Heerenveen
  Friesland
  3e plaats bij Hippiade (NK) voltige 2021
  www.prinsepaard.nl

Campagne statistieken

€ 1070
71.33%
Donateur(s)
14
Gedoneerd
€ 1070
Dag (en) verstreken
804
Dag(en) te gaan
-728
Doelbedrag
€ 1500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Sara Regensburg | Ik ben Sara Regensburg, 12 jaar oud en ik doe sinds mijn zesde aan voltige. Een supergave sport die helaas nog niet zo beke....

Ik ben Sara Regensburg, 12 jaar oud en ik doe sinds mijn zesde aan voltige. Een supergave sport die helaas nog niet zo bekend is.

Toen ik jong was kan ik niet kiezen of ik wilde gaan turnen of paardrijden. Toen zag ik in het Kerstcircus iemand voltige doen en zag ik dat turnen en paardrijden dus ook tegelijk kan. En toen wist ik dat ik dat ook wilde.

Op de foto zien jullie mij met Finn, het paard waar ik voltige op doe. Hij  is superlief en tijdens trainingen en wedstrijden doet hij braaf wat er van hem gevraagd wordt.

Vorig jaar deed ik mijn kür met als thema katten, daar ben ik derde mee geworden tijdens de hippiade (NK). Dit jaar heb ik een nieuwe kür bedacht met als thema ballerina.

Het lijkt mij supergaaf om over een paar jaar voor het Nederlands team uit te komen tijdens een EK of WK voltige. Om daar voor in aanmerking te komen moet ik aan buitenlandse wedstrijden meedoen om punten te halen. Die wedstrijden zijn nogal duur (deelname, stalling en voer voor het paard, vervoer, verblijf ed), daarom ben ik op zoek naar sponsors. Helpt u mij?

 

Bedankt voor de support!
Sara Regensburg

Help Sara Regensburg naar het WK voltige

14

Donateur(s)

€ 1070

Gedoneerd

804

Dag (en) verstreken

€ 1500

Doelbedrag

DONATIE | PAARDRIJDEN - VOLTIGE | NON-PROFIT


Ik ben Sara Regensburg, 12 jaar oud en ik doe sinds mijn zesde aan voltige. Een supergave sport die helaas nog niet zo bekend is. Toen ik jong was ka ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Anonieme donateur € 25    
David, Lois & kids Regensburg € 75   Wicked! 
Daniel Regensburg € 50   Veel succes! 
Oma Tonia Hofmeester -de Haas € 100   Lieve Sara, ik hoop dat je wint, en als je niets wint, hoop ik toch dat je plezier zult hebben. Oma Tonia 
Tygo :) Boomsma € 10   pop off queen :) 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!