Skip to main content

Saša Albers
HELP SAŠA ALBERS NAAR HET EK SCHAKEN 2022 IN TURKIJE

Schaken
Saša Albers heeft in totaal
€ 1041 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 907
  Saša Albers
  Oosterbeek
  Gelderland
  Tweede plaats Nederlands Jeugd Kampioenschap Schaken - uitzending naar Europees Jeugd Kampioenschap Schaken, Ongeslagen tweede plaats bij het NJSK

Campagne statistieken

€ 1041
69.40%
Donateur(s)
26
Gedoneerd
€ 1041
Dag (en) verstreken
646
Dag(en) te gaan
-531
Doelbedrag
€ 1500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Saša Albers | Mijn naam is Saša Albers, ik ben net 18 jaar oud en woon in Oosterbeek bij Arnhem. Net voor mijn 11e verjaardag ben ik na een....

Mijn naam is Saša Albers, ik ben net 18 jaar oud en woon in Oosterbeek bij Arnhem. Net voor mijn 11e verjaardag ben ik na een schaak-clinic op school lid geworden van een schaakvereniging en nu speel ik bij ASV (Arnhemse Schaak Vereniging) in Arnhem.

Veel van mijn tegenspelers bij de Nederlandse Jeugd Kampioenschappen Schaken (NJSK) en andere toernooien zijn al op 3- tot 7-jarige leeftijd begonnen met schaken. De achterstand heb ik langzaam maar gestaag ingelopen en bij het laatste NJSK ben ik ongeslagen tweede geworden. Hierdoor heb ik me geplaatst voor het Europees Jeugd Kampioenschap Schaken in Antalya in Turkije, te spelen in november 2022.

Een ervaring waar ik 3 jaar naar uitgekeken heb maar door Corona de voorgaande 2 jaren niet kon realiseren. Een ervaring ook om nooit te vergeten.

Ter voorbereiding speel ik met andere leden van het Team NL in oktober een toernooi in Magdeburg, Duitsland. Schaken is in Nederland een relatief kleine sport.

Mijn vereniging ASV is heel actief en 1x per week kan ik op goed niveau bij de vereniging spelen. Bij het verder ontwikkelen, is zelfstudie van groot belang. Echter evenzeer het oefenen onder begeleiding en/of met anderen. Daartoe volg ik sessies in klein groepsverband met andere spelers van de Nederlandse Jeugdselectie en individueel specifieke training-sessies. Schaken is echt mijn passie.

Voor het trainen onder begeleiding van ervaren spelers en trainers en voor het kunnen deelnemen aan internationale toernooien, is sprake van een aanzienlijke eigen bijdrage. De kosten voor deelname aan internationale toernooien en om mij goed te kunnen voorbereiden, zijn erg hoog. Middels deze brief hoop ik u enthousiast te maken voor “mijn reis” in de wereld van schaken en vraag ik u of u belangstelling heeft om mij te sponsoren via een bijdrage. Elke bijdrage waardeer ik enorm.

Wilt u mij helpen in mijn schaaktocht?

 

Bedankt Voor De Support! SAŠA ALBERS

Bedankt voor de support!
Saša Albers

HELP SAŠA ALBERS NAAR HET EK SCHAKEN 2022 IN TURKIJE

26

Donateur(s)

€ 1041

Gedoneerd

646

Dag (en) verstreken

€ 1500

Doelbedrag

DONATIE | SCHAKEN | NON-PROFIT


Mijn naam is Saša Albers, ik ben net 18 jaar oud en woon in Oosterbeek bij Arnhem. Net voor mijn 11e verjaardag ben ik na een schaak-clinic op school ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Samantha van Diggelen € 10   Veel succes! 
Wouter Van Rijn € 22   Hoi Saša, veel plezier op het EK. Besteed de donaties goed, doe veel ervaring op en geniet er vooral van! 
Anonieme donateur € 100    
William Shakhverdian € 20   Veel succes  
Roy Vink € 20   Veel succes en vooral ook veel plezier! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!