Serena Stel
Help Serena naar de World University Games in Chengdu

Zwemmen
Serena Stel heeft in totaal
€ 2258 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 699
  Serena Stel
  Castricum
  Zwemmen
  Noord-Holland
  4e plek bij de Wereld Beker in Eilat, 8e plek bij de Wereld Junioren Kampioenschappen, Meerdere malen Nederlands kampioen bij de senioren in zowel het zwembad als het open water
  serenastel.nl

Campagne statistieken

€ 2258
90.32%
Donateur(s)
46
Gedoneerd
€ 2258
Dag (en) verstreken
57
Dag(en) te gaan
50
Doelbedrag
€ 2500

Crowdfunding Campagne voor Serena Stel | Yess!! Tijdens de Eindhoven Qualification Meet heb ik mijzelf geplaatst voor de World University Games op de 800 en 1500 vrij s....

Yess!! Tijdens de Eindhoven Qualification Meet heb ik mijzelf geplaatst voor de World University Games op de 800 en 1500 vrij slag!! Ik zou heel graag deelnemen aan dit toernooi van de zomer, maar daar heb ik uw hulp voor nodig. 

Wat zijn eigenlijk de World University Games? De World University Games, ook wel de WUG, zijn eigenlijk de Olympische Spelen voor studenten. Studenten over de hele wereld komen samen om te sporten en de competitie met elkaar aan te gaan op het hoogste niveau. Dit is dus een geweldige kans voor mij om ervaring op te doen op een groot toernooi en om te leren hoe ik om moet gaan met alles wat er bij zo een wedstrijd komt kijken. De WUG zijn aankomende zomer in Chengdu, China, van 28 juli tot 8 augustus 2023. 

De kosten voor deze wedstrijd moet ik alleen zelf bekostigen. Denk hierbij aan vliegtickets, verblijf (tijdens de WUG verblijven alle atleten in het atletendorp, net zoals bij de Olympische Spelen, dus dat is super leuk), maar ook de kosten voor het aanvragen van een Visum, PCR testen enzovoorts). Dit allemaal bij elkaar tikt behoorlijk aan. Om deze reis te kunnen bekostigen heb ik daarom uw hulp hard nodig! 

Tegenprestaties

Wilt u mij helpen richting Chengdu? Alle donaties, klein en groot zijn welkom! Om u te bedanken voor uw steun heb ik per donatie een aantal tegenprestaties opgesteld, deze zijn te vinden aan de rechter kant onder deze tekst. 

Bedankt voor de support!
Serena Stel

Help Serena naar de World University Games in Chengdu

46

Donateur(s)

€ 2258

Gedoneerd

57

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | ZWEMMEN | NON-PROFIT


Yess!! Tijdens de Eindhoven Qualification Meet heb ik mijzelf geplaatst voor de World University Games op de 800 en 1500 vrij slag!! Ik zou heel graag ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Ingeborg Visser € 10    
Miranda € 25   De clinic in Harlingen was erg leuk en leerzaam. Je appeltaart smaakte ook mummie. Ik wens je heel veel plezier en succes!! 
Pier € 20   Zet hem op Serena. Je kunt Sharon verslaan! 
Anonieme donateur € 20    
Willem de Graaf € 50   Ga er voor 💪👍 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!