Skip to main content
Standaard Avatar

Sieb Griede
Help Sieb Griede Europa in!

 • Talent Profiel
  ID : 1079
  Sieb Griede
  Bodegraven
  Zuid-Holland
  2e NK U15, 3e NK U15, 3e NK U18, 3e Residentietoernooi Den Haag

32

Donateur(s)

€ 940

Gedoneerd

514

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag
37.6% Gefinancieerd

DONATIE | JUDO | NON-PROFIT


Ik ben Sieb Griede, een 14 jarige judoka. Judo doe ik sinds mijn 4de en ik ben stappen aan het maken op het competitief gebied van judo. Ik train bijna elke dag van de week waarvan 1x in Bodegraven bij Chikara Sport, 1x op de regiotraining bij Topjudo Utrecht en ook wekelijks op Topsport Centrum Papendal. Ook doe ik krachttraining bij Green Health Center in Bodegraven met als personal trainer Zhen van Mechelen. Zo ben ik 2 keer op het podium beland op het Nederlandse Kampioenschap in de leeft Lees het hele verhaal

Ik ben Sieb Griede, een 14 jarige judoka. Judo doe ik sinds mijn 4de en ik ben stappen aan het maken op het competitief gebied van judo.

Ik train bijna elke dag van de week waarvan 1x in Bodegraven bij Chikara Sport, 1x op de regiotraining bij Topjudo Utrecht en ook wekelijks op Topsport Centrum Papendal. Ook doe ik krachttraining bij Green Health Center in Bodegraven met als personal trainer Zhen van Mechelen.

Zo ben ik 2 keer op het podium beland op het Nederlandse Kampioenschap in de leeftijdscategorie U15 . Recent ben ik 3de geworden op het Internationale Residentie Toernooi in Den Haag. Ook ben ik 3de geworden op het NK onder de 18 jaar.

Door deze prestaties ben ik geselecteerd om aan Europa Cups mee te doen. Toen ik dit hoorde, werd ik enorm gemotiveerd om door te gaan met wat ik al doe namelijk het volgen van mijn passie.

Binnenkort neem ik deel aan een open internationaal toernooi in Bremen Duitsland en een toernooi in Zweden, hierop volgen ook trainingsstages. Later in het voorjaar volgen de Europa cups in onder andere Tsjechie.

Hier zit uiteraard wel een prijskaartje aan vast. Met jullie hulp hoop ik deze droom waar te kunnen maken!

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Ls Kalf € 20 € 23 iDEAL via Mollie
  Patricia Grootendorst € 15 € 15 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 50 € 178 iDEAL via Mollie
  Siegrid € 25 € 28 iDEAL via Mollie
  Emilie En Freek € 30 € 30 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!