Skip to main content

Siem Budding
Help Siem Budding naar de Kassai World Cup in Frankrijk

Categorie SPORT
Siem Budding heeft in totaal
€ 1300 opgehaald met 3 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 772
  Siem Budding
  Leusden
  Utrecht
  Europees Kampioen Horseback Archery Eventing Over All en Young Riders 2022
  https://siemhorsebackarchery.com/

Campagne statistieken

€ 585
39.00%
Donateur(s)
4
Gedoneerd
€ 585
Dag (en) verstreken
411
Dag(en) te gaan
-348
Doelbedrag
€ 1500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Siem Budding | Eind augustus is het dan eindelijk zo ver, ik rijd met James zijn eerste internationale wedstrijd in Frankrijk, de Kassai Worl....

Eind augustus is het dan eindelijk zo ver, ik rijd met James zijn eerste internationale wedstrijd in Frankrijk, de Kassai World Cup! 

Vorig jaar werd ik Europees Kampioen over alle leeftijden in Horseback Archery Eventing van de International Horseback Archery Alliance. Deze wedstrijd in Zuid Frankrijk reed ik met Husky, een Frans paard van goede vrienden. Ook reed ik voor het eerst een Kassai World Cup wedstrijd in Checkendon, Engeland met het paard Benji. Ik eindigde op de eerste plek op de Kassai Wereldranglijst 2022 voor mensen die vanuit de quiver schieten (met de pijlen op mijn rug). Super gaaf want ik had nooit eerder op een Kassai baan gereden. 

Dit jaar wil ik heel graag met mijn eigen paard James gaan starten bij internationale wedstrijden. Eind augustus kan ik met hem meedoen met Kassai World Cup wedstrijd in Maulde, Frankrijk. Dat is voor hem niet zo ver in de trailer en vooraf kunnen we drie dagen mee trainen zodat hij goed aan de baan kan wennen en ik ook :) . Het bijzondere van een Kassai baan is dat het doel in het midden van de baan met je mee draait. Dat ben ik niet gewend en ik denk dat ik mijn score uit Checkendon zeker kan verbeteren met wat training. 

Naast het rijden van wedstrijden, probeer ik een bestaan op te bouwen in de sport boogschieten te paard. Ik geef trainingen op verschillende locaties en dit voorjaar heb ik vier demo's samen met James op mijn agenda staan. Verder train ik jonge paarden en paarden met een uitdaging. Ook vind ik het heel gaaf om mensen te helpen hun eigen paard beter te begrijpen en te trainen. Hier verdien ik nog niet helemaal genoeg mee om deze internationale training en wedstrijd te kunnen betalen. 

Iedere bijdrage om mij te ondersteunen voor deze Kassai World Cup wedstrijd is zeer welkom! 

Bedankt voor de support!
Siem Budding

Help Siem Budding naar de Kassai World Cup in Frankrijk

4

Donateur(s)

€ 585

Gedoneerd

411

Dag (en) verstreken

€ 1500

Doelbedrag

DONATIE | CATEGORIE SPORT | NON-PROFIT


Eind augustus is het dan eindelijk zo ver, ik rijd met James zijn eerste internationale wedstrijd in Frankrijk, de Kassai World Cup!  Vorig jaar wer ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Jean € 50   Succes 
Asjra Bosch € 10    
Maaike Zijm € 25   Veel succes! 
Yvonne van Gennip Talent Fonds € 500   Het Yvonne van Gennip Talent Fonds wenst je veel succes én plezier met je sportieve carrière! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!