Skip to main content

Sterre van Schaik
Help Sterre van Schaik de schaatstop te bereiken!

Schaatsen - Langebaan
Sterre van Schaik heeft in totaal
€ 765 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 802
  Sterre van Schaik
  Mijdrecht
  Utrecht
  Nederlands kampioen pure sprint, 4e plek NK sprint

Campagne statistieken

€ 765
30.60%
Donateur(s)
13
Gedoneerd
€ 765
Dag (en) verstreken
775
Dag(en) te gaan
-605
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Sterre van Schaik | Hallo, wat leuk dat je even de tijd neemt om mijn verhaal te lezen! Ik ben Sterre van Schaik, 17 jaar en woon in Mijdrech....

Hallo, wat leuk dat je even de tijd neemt om mijn verhaal te lezen! Ik ben Sterre van Schaik, 17 jaar en woon in Mijdrecht.

Als klein meisje (7 jaar) ben ik begonnen met schaatsen op de slootjes als het dan eindelijk had gevroren. Dit vond ik zo leuk dat ik op schaatsles ben gegaan bij ijsclub Nooitgedacht op de Jaap Edenbaan in Amsterdam. Sindsdien heb ik altijd enorm veel plezier als ik weer rondjes over de baan mag rijden.

Na 2 jaar bij de Baanselectie van Haarlem geschaatst te hebben mag ik aankomend seizoen deel uit maken van het KNSB Talent Team Noordwest. Ik train hiervoor 6 dagen per week en dat vaak ook nog 2 keer per dag. In de winter bestaan de trainingen natuurlijk vooral uit schaatsen, maar ook kracht- en wielrentrainingen. In de zomer doe ik de sporten wielrennen, skeeleren, krachttraining en hardlopen.

De afgelopen jaren heb ik erg veel progressie gemaakt. Zo heb ik dit seizoen deelgenomen aan het NK allround, NK sprint en NK Supersprint. Hierbij heb ik 3 keer brons behaald en 1 keer een top-5 klassering. De aankomende seizoenen hoop ik mij wederom te plaatsen voor de NK’s en mezelf zowel fysiek als technisch te verbeteren.

Naast het sporten hoop ik dit jaar te slagen voor het eindexamen VWO en geneeskunde te gaan studeren aan de VU!

Om het schaatsen op dit niveau te kunnen uitoefenen, kost het naast veel tijd ook behoorlijk veel geld. Denk aan de opleidingskosten, kosten voor trainingskampen, kleding, materialen en nieuwe schaatsschoenen.

Ik zou het super leuk vinden als u mij zou willen helpen door te sponsoren, zodat wij samen de financiering rond krijgen ;)

Een donatie kan al vanaf €5,- en ook anoniem.

Kijk ook eens op mijn talent profiel ('+') en volg mijn prestaties! 

Als je een onderneming hebt kan ik je bedrijf of product ook promoten via mijn social media kanalen of bij evenementen. Natuurlijk ben ik bereid om bij een mooie donatie een schaats- of skeeler clinic te geven voor de jeugd of medewerkers van het bedrijf.

 

Alvast heel erg bedankt,

Sterre

Bedankt voor de support!
Sterre van Schaik

Help Sterre van Schaik de schaatstop te bereiken!

13

Donateur(s)

€ 765

Gedoneerd

775

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Hallo, wat leuk dat je even de tijd neemt om mijn verhaal te lezen! Ik ben Sterre van Schaik, 17 jaar en woon in Mijdrecht. Als klein meisje (7 jaar ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Familie Jansen € 15   Go for it Sterre!  
Thijs Hendriks € 25    
Antoinette Nieuwenhoff € 25   Succes Sterre.  
Florence Gr € 15   Gooooooooo Sterre  
Nancy Boot € 150    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!