Skip to main content

Steven Chapman
Help Steven Chapmans reis naar het WK 2024 in Spanje

Golf
Steven Chapman heeft in totaal
€ 1483 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1049
  Steven Chapman
  Heerenveen
  Friesland
  US Kids Belgium 2022 Royal Latem Winner, US Kids Belgium Tour Winner 2022, US Kids Belgium 2023 Rougemont Winner, Dutch Kids Golf 2023 Sybrook & Princenbosch Winner,

Campagne statistieken

€ 730
14.60%
Donateur(s)
11
Gedoneerd
€ 730
Dag (en) verstreken
355
Dag(en) te gaan
-87
Doelbedrag
€ 5000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Steven Chapman | Ik ben Steven Chapman, net 14 jr geworden en golf sinds 2021. Ik woon in Heerenveen, Friesland en golf bij Golf clubs Emmelo....

Ik ben Steven Chapman, net 14 jr geworden en golf sinds 2021. Ik woon in Heerenveen, Friesland en golf bij Golf clubs Emmeloord, Heidemeer en Lauswolt. Momenteel heb ik een WHS handicap van 1,1. Het is mijn droom om professioneel Tour speler te worden. Daar zet ik echt alles op in! In 2023 nam ik deel aan mijn allereerste British Junior Golf WK Jeugd onder de 15 jaar. Ik werd 13e. Door mijn prestatie ben ik uitgenodigd voor het WK onder de 16 jaar in februari 2024 op de geweldige Villa Padierna golfbaan in Marbella, Spanje. Nog iets, mijn 2 overwinningen op de US Kids Belgium Tour (herfst en lente) leverden mij een uitnodiging op voor het Champion of Champions World Youth Championship in Juli 2023 op het Lough Erne golfresort in Enniskillen, Noord-Ierland. Na 3 rondes (54 holes) waar ik elke dag aan de leiding lag, eindigde ik als eerste en mag mezelf nu WERELD Golfkampioen Onder 15 noemen. Dit soort internationale toernooien moet ik spelen om ervaring op te bouwen. Dat is een zeer belangrijk onderdeel om mijn droom als golf tour speler waar te maken. De kosten om onder andere al deze toernooien te spelen zijn hoog. We kunnen dit zelf niet allemaal bekostigen. Daarom heb ik uw steun nodig. Ik wil graag € 5.000,- inzamelen om de kosten grotendeels te betalen. Denk dan aan toernooikosten/inschrijfgeld, vluchten, hotels, huurauto's, greenfees (ivm voorlopen/verkennen van de baan).

Prijzen

Onder hen die minimaal € 100,- doneren, verloot ik een aantal geweldige prijzen, mogelijk gemaakt door de golfbanen en A Fish Named Fred:

HOOFDPRIJS t.w.v. € 800,-!!!

Een hele outfit van A Fish Named Fred ( broek, polo, riem, sokken & een blazer)

Overige prijzen die worden verloot

 • 18 holes greenfee samen met Steven op Golf and country club Lauswolt
 • 18 holes greenfee samen met Steven op Golfclub Emmeloord
 • 18 holes greenfee samen met Steven op Golfclub Heidemeer

Wanneer de donaties € 2.000, - bereiken, worden alle prijzen ontgrendeld en verloot (na de WK Februari 2024). Alle donateurs (wonend in Nederland) doen automatisch mee aan de prijstrekking.

Hiervoor is het van groot belang dat je een sms of een whatsapp stuurt naar 06-10016853 (Paul, mijn vader) waarin je vermeldt wie je bent, hoeveel en wanneer je hebt gedoneerd, zodat je mee kan doen aan de winactie. Alle prijswinnaars krijgen een bericht via whatsapp, hier en op mijn instagram steven_chapman_golf .

Bij voorbaat dank.

Steven

Bedankt voor de support!
Steven Chapman

Help Steven Chapmans reis naar het WK 2024 in Spanje

11

Donateur(s)

€ 730

Gedoneerd

355

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag

DONATIE | GOLF | NON-PROFIT


Ik ben Steven Chapman, net 14 jr geworden en golf sinds 2021. Ik woon in Heerenveen, Friesland en golf bij Golf clubs Emmeloord, Heidemeer en Lauswolt ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Herman Schreuder € 10   Was erbij tijdens je wedstrijd op golfclub de Compagnie re Veendam en heb je mogen starten op hole 1. Veel succes in de toekomst. 
Anonieme donateur € 35    
Kampie € 100   Door Franc Vergnes gewezen op deze actie. Heel veel succes! 
Peter Beemsterboer € 25   Succes Steven. Impressed by your progress.  
Billy reen € 50    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!