Skip to main content

BMX team de Rooy
Help Team de Rooy naar het EK in Verona

Wielrennen - BMX
BMX team de Rooy heeft in totaal
€ 690 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1425
  BMX team de Rooy
  Zeerijp
  Wielrennen - BMX
  Groningen
  Luca 7de van Europa 2023, Luca 16de van de Wereld 2023, Luca 4de van Nederland 2023, Milan 13e van Nederland 2023

Campagne statistieken

€ 690
27.60%
Donateur(s)
13
Gedoneerd
€ 690
Dag (en) verstreken
139
Dag(en) te gaan
-29
Doelbedrag
€ 2500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor BMX team de Rooy | De bmx broers, Luca (11), Milan (13) en Dino (18) maken zich klaar voor het nieuwe seizoen! En willen graag samen naar het....

De bmx broers, Luca (11), Milan (13) en Dino (18) maken zich klaar voor het nieuwe seizoen! En willen graag samen naar het EK in Verona wat in mei plaatsvindt.
Samen hebben ze de winterperiode hard getraind op een aantal bmx banen in het zuiden. Alles gegeven om wedstrijd klaar te zijn voor aanvang van het nieuwe seizoen.

In 2024 staat het EK hoog op het verlanglijstje van de jongens. Het Europese Kampioenschap vindt in mei plaats in Verona (Italië). Hier willen we als gezin graag naartoe en we zijn inmiddels begonnen met de planning en voorbereiding op het seizoen 2024. Elke zondag rijden we naar het zuiden (Tiel, Geldermalsen, Volkel, Wijchen) en trainen de boys met een groep gemotiveerde bmx-ers bij Dorus en Jaymio Brink. Vader en zoon die al een hele bmx carrière achter de rug hebben en Jaymio is inmiddels actief is als Elite rijder.
Verder wordt er getraind op 4 noordelijke bmx banen door de mannen. Er is geen dag zonder bmx of sportschool! Alles voor de sport! Alles voor de bmx dromen!

Om mee te kunnen doen aan de Europsese Kampioenschappen in Verona zijn kosten gemoeid. Onder andere de reis- en verblijfkosten, maar ook het inschrijfgeld.
Wil jij de bmx broers ondersteunen in hun avontuur in 2024 door een donatie te doen? Daar zijn ze heel erg blij mee! Met jullie donaties kunnen we (een deel van de) de kosten dekken

Stukje over seizoen 2023
De jongens hebben Top Competitie wedstijden gefietst, wedstrijden in België en Duitsland (3Nations) en Afdelingskampioenschappen voor de KNWU. Voor de andere bond hebben ze gestreden tijdens provinciaals kampioenschappen en het nationaal kampioenschap.

Hoogtepunt is toch echt wel het WK in Glasgow waar de boys alle drie aan mee hebben gedaan! Met het hele gezin 2 weken naar Schotland en daar maar liefst 3 dagen naar de wereld kampioenschappen. Dag 1 fietste Luca zich naar een geweldige 16 de plaats van de wereld. Milan fietste dag 2 en Dino dag 3 waar ze alle twee de moto’s mooi fietsen maar helaas geen ronde verder kwamen. Toch kijken ze terug op mooie dagen met zoveel bmx-ers bij elkaar.
Geweldig om mee te maken! We hebben echt genoten en ontdekt dat Schotland prachtig is!
RTV Noord heeft een reportage gemaakt over de jongens, wat terug gekeken kan worden via:   https://www.rtvnoord.nl/nieuws/1046957/broers-de-rooy-gaan-voor-het-eerst-samen-naar-wk-bmx

Luca heeft zelfs een interview gehad met de NOS Jeugdjournaal. Zo leuk dat je door Glasgow loopt en via Instagram een verzoek krijgt voor een interview met het NOS Jeugdjournaal! Op de dag dat Milan moest fietsen is er een enorm leuke reportage gemaakt.  https://www.youtube.com/watch?v=TPzXMIDMhnY

En we mogen natuurlijk niet vergeten dat Luca een hele top prestatie heeft geleverd in Besançon in Frankrijk tijdens de Europese Kampioenschappen waar hij met Raymond naartoe is geweest in juli. Hier werd Luca 7de van Europa bij de jongens van 11 jaar!

Milan reed zijn eerste WK! Wat mooi om te zien hoe hij zich zowel fysiek als mentaal ontwikkelt op de verschillende bmx banen en inmiddels traint Milan in de sportschool om volgend seizoen nog sterker te fietsen. Aan zijn lengte zal het niet liggen, op zijn 13de is hij inmiddels oudere broer Dino al voorbij gegroeid. Tis zelfs zo dat wij het verschil niet meer zien of Dino fietst of dat het Milan is.

Alle drie mochten de jongens dit jaar een Afdelings Kampioenschap op hun naam zetten, ze reden alle wedstrijden top en dat resulteerde in het winnen van een Kampioenstrui!
Dat nemen ze nooit meer af!

Groeten, Luca, Milan & Dino de Rooy
Helga & Raymond de Rooy

 

Bedankt voor de support!
BMX team de Rooy

Help Team de Rooy naar het EK in Verona

13

Donateur(s)

€ 690

Gedoneerd

139

Dag (en) verstreken

€ 2500

Doelbedrag

DONATIE | WIELRENNEN - BMX | NON-PROFIT


De bmx broers, Luca (11), Milan (13) en Dino (18) maken zich klaar voor het nieuwe seizoen! En willen graag samen naar het EK in Verona wat in mei pla ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Fre Olthof € 50   Heel veel succes ! 
Giena Donateur € 10   Heel veel succes BMX team de Rooy 
Albert en José € 100   Heel veel succes mannen!  
Marcel en Sandra € 25   🙏🙏🙏 
Gerard Kruizinga € 15   Succes mannen! 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!