Skip to main content

Indy, Janelle en Sanne
HELP TEAM INDY JANELLE EN LOUSIE NAAR HET WK ACROGYM 2022 IN BAKU!

Gymnastiek- Acrogym
Indy, Janelle en Sanne heeft in totaal
€ 2300 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 750
  Indy, Janelle en Sanne
  Zwolle
  Gymnastiek
  Overijssel
  Kwalificatie voor EK 2022 in Baku

Campagne statistieken

€ 2300
38.33%
Donateur(s)
67
Gedoneerd
€ 2300
Dag (en) verstreken
800
Dag(en) te gaan
-763
Doelbedrag
€ 6000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Indy, Janelle en Sanne | Wie zijn wij? Wij zijn Indy, Janelle en Louise (12, 16 en 18 jaar) en als topsporters zijn wij al heel wat jaren ac....

Wie zijn wij?

Wij zijn Indy, Janelle en Louise (12, 16 en 18 jaar) en als topsporters zijn wij al heel wat jaren actief aan het trainen bij Sportacrobatiek Zwolle (SAZ). Hier vormen wij, sinds september 2021, met zijn drieën een Acro-team op wedstrijd A-niveau in Junioren 2. Wij komen uit verschillende windstreken van Nederland en trainen naast onze school tussen de 20 en 24 uur per week, vaak twee keer per dag, om in deze sport op het hoogste niveau te kunnen presteren. Dit betekent heel vroeg op en heel laat thuis wat veel discipline en doorzettingsvermogen van ons vraagt. Maar wij hebben een passie en een droom voor deze sport en op 30 januari jl. was onze laatste kwalificatiewedstrijd en hebben wij ons gekwalificeerd voor het WK in Baku, Azerbeidzjan. Hier zijn wij als team ontzettend trots op en natuurlijk super blij mee, want wij mogen namelijk in onze categorie Nederland gaan vertegenwoordigen.

Wat is Acrogym eigenlijk?

Acrogym is een combinatie van dans en acrobatiek, die met elkaar wordt verbonden door choreografische onderdelen. Er wordt gewerkt in teams van 2, 3 of soms zelfs 4 sporters. Er worden oefeningen gedaan op een turnvloer waarin wij veel vaardigheden moeten laten zien, zoals behendigheid, kracht, lenigheid, expressie en dans. Een oefening duurt ongeveer 2,5 minuut waarin op muziek verschillende elementen getoond moeten worden. In de A-lijn laten wij 3 oefeningen zien, balans, tempo en combi (combinatie van die twee). We moeten letterlijk en figuurlijk op elkaar kunnen bouwen. De jury jureert ons dan op hoe de elementen worden uitgevoerd en hoe de dans eruit ziet en of het geheel met elkaar klopte. Wij moeten daarom als trio goed kunnen samen werken.

Waar hebben wij ons voor gekwalificeerd?

Begin maart mogen wij als Acro trio-team Junioren 2, Nederland gaan vertegenwoordigen op het WK (Acrobatic Gymnastics World Age Group Competitions) in Baku, Azerbeidzjan. Zie voor info: https://agf.az/en/competitions/akrobatika-gimnastikasi-uzre-174816

Wat kost dat eigenlijk?

Acrobatische gymnastiek, in het kort Acro, is geen Olympische sport en wordt daardoor ook niet gesubsidieerd door het NOC-NSF/KNGU. Dat betekent dat wij alles zelf moeten bekostigen. Wij hebben het er graag voor over, maar dit loopt per sporter al gauw in de duizenden euro’s en daarom vragen wij jullie hulp.

Onze reis naar Baku kost ongeveer € 1.500 per sporter en dan komen er nog extra kosten bij zoals Team NL kledingset en natuurlijk de acropakjes (voor elke oefening 1 pakje) die tot wel 600 euro per stuk kosten. Helpen jullie door ons te sponsoren om onze droom waar te maken? Wij zijn jullie hiervoor erg dankbaar!

Waar kunnen jullie ons volgen?

Sociale media:

Instagram: indy.janelle.louise

Tiktok: indy.janelle.louise

Hier vinden jullie ook onze andere sponsoractie. Wij verkopen flesjes kappers shampoo voor een leuke prijs. Check it out!

 

Super bedankt voor jullie support!!!

 

Groetjes Indy, Janelle en Louise

Bedankt voor de support!
Indy, Janelle en Sanne

HELP TEAM INDY JANELLE EN LOUSIE NAAR HET WK ACROGYM 2022 IN BAKU!

67

Donateur(s)

€ 2300

Gedoneerd

800

Dag (en) verstreken

€ 6000

Doelbedrag

DONATIE | GYMNASTIEK- ACROGYM | NON-PROFIT


Wie zijn wij? Wij zijn Indy, Janelle en Louise (12, 16 en 18 jaar) en als topsporters zijn wij al heel wat jaren actief aan het trainen bij Sportacro ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Sabine Douwsma € 10   Heel veel succes en geniet van dit nieuwe avontuur 🤸‍♀️ 
Sharon Kappert € 15   Lieve Louise en teamies, Heel veel succes en intents genieten!☆ 
Ingrid Neijensteijn € 10   Succes meiden!!! 
Brenda Engels € 3    
Linda Hendriksen € 10    
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!