Skip to main content
Standaard Avatar

Lois, Jessy & Jiska
Help team Loïs, Jessy & Jiska naar het EK 2023 in Bulgarije

Talentboek Overijssel
 • Talent Profiel
  ID : 1014
  Lois, Jessy & Jiska
  Zwolle
  Gymnastiek
  Overijssel

54

Donateur(s)

€ 2134

Gedoneerd

367

Dag (en) verstreken

€ 4500

Doelbedrag
47.42% Gefinancieerd

DONATIE | GYMNASTIEK- ACROGYM | NON-PROFIT


Help ons naar het EK 2023 in Bulgarije! In oktober 2023 is het zo ver! Wij Loïs, Jessy en Jiska mogen Nederland vertegenwoordigen in de categorie damesgroep A-junioren 2 op het Europees Kampioenschap in Bulgarije. We zijn onwijs trots dat we een plekje in TeamNL hebben weten te veroveren. Hoewel we pas sinds september 2022 samen een team vormen, trainen we opgeteld al 25 jaar om het beste uit onszelf te halen. We trainen 20 uur in de week naast de opleidingen die we volgen. In het afgelopen j Lees het hele verhaal

Help ons naar het EK 2023 in Bulgarije!

In oktober 2023 is het zo ver! Wij Loïs, Jessy en Jiska mogen Nederland vertegenwoordigen in de categorie damesgroep A-junioren 2 op het Europees Kampioenschap in Bulgarije. We zijn onwijs trots dat we een plekje in TeamNL hebben weten te veroveren.

Hoewel we pas sinds september 2022 samen een team vormen, trainen we opgeteld al 25 jaar om het beste uit onszelf te halen. We trainen 20 uur in de week naast de opleidingen die we volgen. In het afgelopen jaar hebben we deelgenomen aan nationale en internationale wedstrijden. Op het Nederlands Kampioenschap in juni 2023 hebben we ons definitief gekwalificeerd voor deelname aan het EK.

Wat ons kenmerkt als team; Passie, inzet, doorzettingsvermogen, veerkracht, positiviteit, plezier en de samenwerking onderling.

Helaas is acrogym (nog) geen Olympische sport, dus moeten we alles zelf betalen.

Acrobatische gymnastiek, in het kort Acrogym, is (nog) geen Olympische sport en wordt daardoor ook niet gesubsidieerd door het NOC-NSF of KNGU. De kosten voor de reis, het verblijf, deelname, trainingen en de kosten voor trainers en juryleden zijn voor onze rekening.

Onze reis naar Varna kost ongeveer € 2.000 per sporter en dan komen er nog extra kosten bij zoals Team NL kledingset en de wedstrijdkleding die op maat voor ons wordt gemaakt.

Helpen jullie door ons te sponsoren om onze droom waar te maken? Wij zijn jullie hiervoor erg dankbaar!

Volg ons ook op Instagram en TikTok!

Instagram: @lois.jessy.jiska

Tiktok: lois.jessy.jiska

Dankjewel.

Liefs Loïs, Jessy & Jiska

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Marinske € 150 € 153 iDEAL via Mollie
  Beekhof € 40 € 40 iDEAL via Mollie
  Stijn € 3 € 3 iDEAL via Mollie
  Herma en Megan € 25 € 25 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 20 € 15 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!