Skip to main content
Standaard Avatar

Tessa Veenstra
Help Tessa Veenstra naar het EK twirlen in Italië

 • Talent Profiel
  ID : 1062
  Tessa Veenstra
  Zwijndrecht
  Zuid-Holland
  NK's, Ek's en WK's, In April 2023 doe ik mee met EK Twirlen in Italië, In Augustus 2022 stond ik op het WK Twirlen in Eindhoven met onderdeel duo en eindige we als 7e, In januari op het NK met 1 baton🥉, duo🥇,strut 🥇 en dance 4e

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

543

Dag (en) verstreken

€ 900

Doelbedrag
0% Gefinancieerd

DONATIE | GYMNASTIEK - TWIRLEN | NON-PROFIT


Hoi, ik ben Tessa Veenstra.  Ik heb mijn geplaatst voor het EK twirlen in Italië. Hiermee mag ik met meerdere onderdelen aan mee doen.  In het weekend Van 7 en 8 januari vonden de Nederlandse Kampioenschappen plaats. Hiermee heb ik mij met 1 baton, super x strut, duo en dance me geplaatst voor het EK in Italië.  Met dance ben ik reserve.  Ik twirl nu al 9 jaar en dit is niet mijn 1e internationale wedstrijd. In 2017 en 2022 ben ik mee gedaan aan 2 EK's. In 2018 2020/2022 aan 2 WK's. Dit Lees het hele verhaal

Hoi, ik ben Tessa Veenstra.  Ik heb mijn geplaatst voor het EK twirlen in Italië. Hiermee mag ik met meerdere onderdelen aan mee doen. 

In het weekend Van 7 en 8 januari vonden de Nederlandse Kampioenschappen plaats. Hiermee heb ik mij met 1 baton, super x strut, duo en dance me geplaatst voor het EK in Italië.  Met dance ben ik reserve. 

Ik twirl nu al 9 jaar en dit is niet mijn 1e internationale wedstrijd. In 2017 en 2022 ben ik mee gedaan aan 2 EK's. In 2018 2020/2022 aan 2 WK's. Dit wordt mijn 3e EK en ik hen me nog nooit met zoveel onderdelen geplaatst. 

Een EK brengt veel kosten met zich mee. Denk hierbij aan de reis, overnachtingen,  bondstraining en de pakken. Ik zou het heel tof vinden als u mij wilt sponseren en mijn droom laat uitkomen.

Dor een klein beetje hulp kan ik van stralen op het EK in Italië  en voor me land uitkomen. 

Alvast heel erg bedankt

 

 • Geen donaties ontvangen
  Doneer als eerste voor deze campagne
 • No reports posted yet!
 • Afbeeldingen