Skip to main content
Standaard Avatar

Thom Griffoen
Help Thom Griffioen de internationale tour op!

 • Talent Profiel
  ID : 1296
  Thom Griffoen
  Velserbroek
  Noord-Holland
  Positie 92 van Nederland bij de senioren, 2e plek NRT 1 ster singel, Dubbeltitel NRT 2 ster en 1 ster

12

Donateur(s)

€ 1215

Gedoneerd

315

Dag (en) verstreken

€ 5000

Doelbedrag
24.3% Gefinancieerd

DONATIE | TENNIS | NON-PROFIT


Mijn naam is Thom Griffioen en ik ben 19 jaar oud. Mijn hele leven staat in het teken van tennis. Toen ik 4 jaar was begon ik met tennis en ik ben sindsdien alleen maar meer gaan tennissen. In de jeugd heb ik altijd op het hoogste niveau van Nederland gespeeld en meegedaan aan het NK. Nu probeer ik mijzelf zowel nationaal als internationaal op de kaart te zetten bij de senioren om zo de eerste stappen te zetten in mijn professionele tennis carrière. Ik train gemiddeld 20 uur per week waarvan 16 Lees het hele verhaal

Mijn naam is Thom Griffioen en ik ben 19 jaar oud. Mijn hele leven staat in het teken van tennis. Toen ik 4 jaar was begon ik met tennis en ik ben sindsdien alleen maar meer gaan tennissen. In de jeugd heb ik altijd op het hoogste niveau van Nederland gespeeld en meegedaan aan het NK. Nu probeer ik mijzelf zowel nationaal als internationaal op de kaart te zetten bij de senioren om zo de eerste stappen te zetten in mijn professionele tennis carrière. Ik train gemiddeld 20 uur per week waarvan 16 uur tennis en 4 uur fysieke training.

Daarnaast geef ik tennislessen op verschillende verenigingen om daar mijn eigen trainingen mee te kunnen bekostigen. Om daarnaast nog internationaal te kunnen presteren heb ik nog wat extra nodig, want de reizen zijn enorm duur. Hiervoor heb ik dit profiel aangemaakt en elke kleine bijdrage zou mij enorm helpen om mijn carrière nog professioneler aan te pakken!

  Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Nanco € 100 € 150 iDEAL via Mollie
  Anonieme donateur € 15 € 13 iDEAL via Mollie
  Paul en Margo € 100 € 103 iDEAL via Mollie
  The Budjes € 105 € 105 iDEAL via Mollie
  Nynke € 35 € 38 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!