Skip to main content

Tjebbe Berkhout
Help jij Tjebbe met zijn nieuwe schaatsschoenen?

Schaatsen - Langebaan
Tjebbe Berkhout heeft in totaal
€ 348 opgehaald met 2 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1185
  Tjebbe Berkhout
  Amsterdam
  Noord-Holland
  10 plek op het NK sprint skeeleren in het Vondelpark. En een een mooie 6e plaats op de 200 meter op een landerlijke wedstrijd NK 2023 100 meter sprint 7e 200 meter sprint 8e 5e op de relay. En deelname landelijke selectie NK Allround 2023

Campagne statistieken

€ 23
2.30%
Donateur(s)
3
Gedoneerd
€ 23
Dag (en) verstreken
137
Dag(en) te gaan
-78
Doelbedrag
€ 1000
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Tjebbe Berkhout | Super leuk dat je mijn profiel bekijkt en mijn verhaal wilt lezen. Ik ben Tjebbe Berkhout, 16 jaar. Ik ben in 2020 begonne....

Super leuk dat je mijn profiel bekijkt en mijn verhaal wilt lezen.

Ik ben Tjebbe Berkhout, 16 jaar. Ik ben in 2020 begonnen aan een nieuwe uitdaging. Na jarenlang diverse andere sporten gedaan te hebben, ben ik, toen ik 13 was, begonnen met skeeleren in de zomer en in de winter met schaatsen. Ik deed gelijk mee aan regiowedstrijden, waar ik met heel erg veel plezier aan mee deed.Nu rij ik zelfs al landelijk op de inline skates. Ook doe ik mee aan internationale toernooien van een paar dagen [Europa Cups]. Met nog altijd zoveel plezier als toen ik net begon met wedstrijden rijden. Ik ben niet, zoals de anderen, al op jonge leeftijd begonnen met deze mooie sport. Dat betekent dat ik een achterstand heb in techniek ten opzichte van de jongens die al sinds jongs af aan met de sport bezig zijn. En techniek is een heel erg belangrijk onderdeel van mijn sport.

Maar dat weerhoudt mij er niet van om mij elke dag voor de volle 100% in te zetten om die techniek achterstand in te halen. Ik train nu gemiddeld 6 keer per week. In de zomer train ik op de skeelerbaan in Wervershoof en Medemblik, in de winter op de ijsbaan in Haarlem. Vorig zomerseizoen was voor mij een goed seizoen met goede progressie. Ik deed zo erg mijn best en had er zo veel plezier in dat mijn prestatie beter was dan verwacht. Het harde werken werd daarom ook beloond: Met een heel goed NK op de skeelers 8e op de 200 meter 10e op de 500 en 10 op de 1000 meter. Ook mocht ik deze winter landelijke selectie voor het NK allround rijden.

Ik schaats nu bij de baan selectie in Haarlem!

Mijn doelen zijn om uiteindelijk mee te mogen doen aan de Olympische spelen en daar een medaille te winnen!

Voor het skeeleren en schaatsen is het materiaal erg belangrijk, daarom heb ik vorige winter nieuwe ijzers gekocht voor onder mijn schaatsen. Voor de inline sport heb ik meerdere setjes nieuwe wielen moeten aanschaffen deze zomer. Voor aankomend schaatsseizoen zou ik graag nieuwe schaatsschoenen willen aanschaffen. Voor deze mooie schaatsschoenen ben ik op zoek naar een sponsor of sponsoren.

Wil jij mij helpen in mijn topsport ontwikkeling?

Kampioen word je niet alleen!

Steun mij dan met een donatie!

Bedankt voor de support!
Tjebbe Berkhout

Help jij Tjebbe met zijn nieuwe schaatsschoenen?

3

Donateur(s)

€ 23

Gedoneerd

137

Dag (en) verstreken

€ 1000

Doelbedrag

DONATIE | SCHAATSEN - LANGEBAAN | NON-PROFIT


Super leuk dat je mijn profiel bekijkt en mijn verhaal wilt lezen. Ik ben Tjebbe Berkhout, 16 jaar. Ik ben in 2020 begonnen aan een nieuwe uitdaging. ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Sandra € 10    
Bas van den berg € 10   Toch zonde dat jij en je broer gestopt zijn met hockeyen, maar goed een medaille op de OS is ook een mooi doel ;) 
Tara Vermoolen € 3   Bro je bent zo goed bezig! Echt ik ben zo trots op je broski! Echt ga zo door ik wens je alle geluk in de wereld!  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!