• Start
 • Talentboek
 • Help Veronique Kocken naar het EJK Tallinn 2023 in Estland

Veronique Kocken
Help Veronique Kocken naar het EJK Tallinn 2023 in Estland

Schermen - Degen
Veronique Kocken heeft in totaal
€ 476 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1048
  Veronique Kocken
  Huisseling
  Schermen
  Noord-Brabant
  NJK 2021 1e U15 en 3e U17, NK 2022 equipe degen dames senioren 3e, Nederlandse U17 ranking 1e/ Europese ranking 206, Allstar Deutschland Challenge 16e (101 deelnemers) ECC Kopenhagen 64ste (129 deelnemers)

Campagne statistieken

€ 476
13.60%
Donateur(s)
21
Gedoneerd
€ 476
Dag (en) verstreken
21
Dag(en) te gaan
128
Doelbedrag
€ 3500

Crowdfunding Campagne voor Veronique Kocken | Als 10 jarig meisje ben ik Veronique Kocken via mijn oudere zus in aanraking met de schermsport gekomen. De passie en lief....

Als 10 jarig meisje ben ik Veronique Kocken via mijn oudere zus in aanraking met de schermsport gekomen. De passie en liefde voor de schermsport bleef maar groeien. Waar het eerst begon met deelname aan kleine toernooitjes kwam ook al snel het NJK in zicht. In 2019 werd ik voor mijn 1e keer Nederlands kampioen en in 2021 voor de 2e keer. Ook haalde ik in een categorie hoger op het NJK in 2021 nog een mooie bronzen medaille. 

Dit smaakte steeds weer naar meer. Mijn doel werd uiteindelijk om me in de toekomst te plaatsen voor een EJK. Om naar dit doel toe te gaan werken was het plan voor 2022 om aan de 3 grote U17 ECC toernooien Klagenfurt AUT, Kopenhagen DEN en Heideheim GER deel te gaan nemen om te kijken waar ik als 15 jarig meisje met mijn schermervaring in het internationale circuit sta.

Echter door de goede resultaten van onder andere deze 3 toernooien heb ik mezelf nu al in februari 2023 voor het EJK Tallinn in Estland geplaatst! 

Mijn ambities voor het seizoen 2023/24 zijn om aan nog meer internationale ECC toernooien deel te gaan nemen om me zo weer te kunnen plaatsen voor het EJK en ook het WJK maar ook om aansluiting te vinden met de echte Europese U17 top.

Naast mijn wedstrijdambities wil ik me ook nog meer inzetten om te laten zien hoe geweldig de schermsport ook voor recreatie en vooral voor meiden wel niet is! Om mijn ambities allemaal waar te kunnen maken ben ik wel afhankelijk van mensen die mij op financieel gebied hiervoor een steuntje in de rug willen geven. Helaas is de schermsport een tak van sport waar je zelf alles moet financieren en regelen. 

Alvast bedankt!

Veronique Kocken

Bedankt voor de support!
Veronique Kocken

Help Veronique Kocken naar het EJK Tallinn 2023 in Estland

21

Donateur(s)

€ 476

Gedoneerd

21

Dag (en) verstreken

€ 3500

Doelbedrag

DONATIE | SCHERMEN - DEGEN | NON-PROFIT


Als 10 jarig meisje ben ik Veronique Kocken via mijn oudere zus in aanraking met de schermsport gekomen. De passie en liefde voor de schermsport bleef ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Richard Abbink € 100   Heel veel succes en plezier met de voorbereidingen en natuurlijk een fantastisch resultaat gewenst! 
Anonieme donateur € 10    
Esther Rasenberg € 25   Succes! 
Mieke Van den broek € 10   Succes 
Mariska Koers-Leuyerink € 10   Heel veel succes en plezier 
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

TEGENPRESTATIES

Wat is er nu mooier dan iets geven en daarvoor iets terugkrijgen? Talenten geven je de mogelijkheid om voor bepaalde bedragen een tegenprestatie te ontvangen.