Skip to main content

Violette Hüsslage
Help Violette Hüsslage naar het WK in Singapore

Overige sporten
Violette Hüsslage heeft in totaal
€ 0 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 1419
  Violette Hüsslage
  Reijmerstok
  Limburg
  2x 1e plaats voor hand- en wapenvorm op het NK in april 2023, 1e plaats voor wapenvorm en 2x 2e plaats voor hand- en langwapenvorm op het EK in Griekenland in november 2022, 2x 1e plaats voor hand- en wapenvorm op de Open Zwitserse Kampioenschappen in juni 2023.

Campagne statistieken

€ 0
0.00%
Donateur(s)
0
Gedoneerd
€ 0
Dag (en) verstreken
162
Dag(en) te gaan
18
Doelbedrag
€ 4000

Crowdfunding Campagne voor Violette Hüsslage | Hoi! Mijn naam is Violette Hüsslage en ik ben 18 jaar. Op zesjarige leeftijd werd ik gegrepen door de sport wushu, een ....

Hoi! Mijn naam is Violette Hüsslage en ik ben 18 jaar. Op zesjarige leeftijd werd ik gegrepen door de sport wushu, een Chinese gevechtskunst, en vanaf dat moment ben ik onophoudelijk met veel passie blijven trainen. Op mijn twaalfde kwam een droom voor me uit toen ik geselecteerd werd voor het nationale team en ben ik van mijn geboorteplaats Haarlem naar Zuid-Limburg verhuisd om fulltime bij de bondscoach te kunnen trainen. Sindsdien heb ik aan veel wedstrijden in binnen- en buitenland meegedaan; naast verschillende nationale titels in de afgelopen jaren behaalde ik in 2022 op het EK in Griekenland 1 gouden en 2 zilveren medailles. Verder was ik geselecteerd om in juli 2023 deel te nemen aan de World University Games in Chengdu, China, waar ik 12e en 13e werd en naar aanleiding waarvan ik werd uitgenodigd voor 2 documentaires van Chinese TV over de beoefening van wushu in het westen. Ook is mij hierdoor een bondsstatus toegekend door de Federatie Oosterse Gevechtskunsten. 

Wushu is een prachtige sport die wereldwijd enorm groeit, maar die nog geen financiering krijgt vanuit het topsportprogramma van het NOC*NSF en die ook nauwelijks op andere vormen van sponsoring kan rekenen, zoals dat bij bekendere sporten wel het geval is. Hierdoor komen alle kosten voor rekening van de atleten zelf, niet alleen de doorlopende kosten voor trainingen, vervoer, fysiotherapie en sportuitrusting, maar ook de kosten voor wedstrijden (deelnamegeld, reis, verblijf, visum en sportmedische keuringen). In een jaar met zowel een EK als een WK lopen alleen de wedstrijdkosten al snel op tot 4000 euro.

Ik ben geselecteerd om dit jaar deel te nemen aan het EK in Stockholm en het WK in Singapore en train vele uren per week om hier op mijn top te kunnen presteren. Het is voor mij echter onmogelijk om naast mijn studie en trainingen ook nog voldoende financiële middelen bij elkaar te krijgen. Helpt u mij om mijn droom waar te maken? Elke bijdrage is welkom en ik doe er ook graag iets voor terug: bij een bijdrage van 200 euro of meer kom ik een workshop geven.

Bedankt voor de support!
Violette Hüsslage

Help Violette Hüsslage naar het WK in Singapore

0

Donateur(s)

€ 0

Gedoneerd

162

Dag (en) verstreken

€ 4000

Doelbedrag

DONATIE | OVERIGE SPORTEN | NON-PROFIT


Hoi! Mijn naam is Violette Hüsslage en ik ben 18 jaar. Op zesjarige leeftijd werd ik gegrepen door de sport wushu, een Chinese gevechtskunst, en vana ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Geen donaties ontvangen
Doneer als eerste voor deze campagne
No reports posted yet!