Skip to main content
Standaard Avatar

X-FLOW - FLXN Eindhoven
Help X-FLOW Dancing kids naar het WK in UK

Talentboek Brabant
 • Talent Profiel
  ID : 1641
  X-FLOW - FLXN Eindhoven
  Eindhoven
  Dansen
  Noord-Brabant
  2023 3e EK United Dance Organisation (UDO) Cattegory beginners ice 2024 1e Shell we dance Eindhoven
  https://flxn.nl/

1

Donateur(s)

€ 25

Gedoneerd

17

Dag (en) verstreken

€ 10000

Doelbedrag
0.25% Gefinancieerd

DONATIE | DANSEN- STREETDANCE | NON-PROFIT


Hoi wij zijn de meiden van X-FLOW, Leuk dat je onze talenten pagina bezoekt !   Bij de FLXN familie zoals we de dansschool noemen onder de leden, heerst een grote familiare sfeer welke de “jeugd” van 8 tot 60 Streetdance, Hip-Hop en Afro danslessen verzorgt met succes op de diverse wedstrijd podia in Nederland. Met zijn multiculturele samenstelling is het een plek waar iedereen zich thuis voelt en vol energie traint om samen een geweldige show te kunnen geven welke heel vaak in de prij Lees het hele verhaal

Hoi wij zijn de meiden van X-FLOW, Leuk dat je onze talenten pagina bezoekt !  

Bij de FLXN familie zoals we de dansschool noemen onder de leden, heerst een grote familiare sfeer welke de “jeugd” van 8 tot 60 Streetdance, Hip-Hop en Afro danslessen verzorgt met succes op de diverse wedstrijd podia in Nederland. Met zijn multiculturele samenstelling is het een plek waar iedereen zich thuis voelt en vol energie traint om samen een geweldige show te kunnen geven welke heel vaak in de prijzen valt bij diverse Dans organisaties, zoals UDO, Break a Leg of Shell we Dance…

X-FLOW Streetdance Demo team van dansschool FLXN uit Eindhoven is dankzij de wedstrijd prestaties in 2024 geplaatst voor het WK in Blackpool UK op 14 t/m 18 Augustus 2024. Ook op het EK in Kalkar Duitsland op 20 mei 2024 was het weer geweldig, X-FLOW danst in de categorie Teams Under 14 Novice. Meeste kids van X-Flow zijn tussen 9 en 12 dus de uitdaging was groot tegen kids van 13/14  jaar. X-Flow heeft op dit EK alle Nederlandse teams verslagen in hun categorie en in de Finale eindigde ze met een top prestatie tegen deze zware concurrentie als 5e van Europa !! Daarnaast zijn Nova en Nora (2 meiden uit X-Flow) Europees kampioen geworden met hun super Duo dans en ook Divina van X-FLOW werd 4e op het EK met haar geweldige solo dans!

 OP naar het WK in Blackpool UK dus !

Het WK in Blackpool UK wordt een "Chance Of a Lifetime" voor de X-Flow meiden die ze niet willen missen dus vragen wij u ons te steunen!

Dit avontuur is natuurlijk niet voor alle ouders en verzorgers zo maar op te brengen dus vragen wij uw HULP om ondanks de hoge kosten toch het WK mogelijk te maken en hun droom uit te laten komen.

Ze zitten niet stil, de meiden halen lege flessen en blikjes op, bakken cup cakes, verkopen deze zoals tijdens afgelopen Koningsdag en andere evenementen rondom Eindhoven.

Kosten van het WK voor 1 kind + 1 ouder/verzorger lopen al snel  op naar ongeveer 1250,- per danser.

Entree tickets UDO WK 200,- , vlucht 450,- , 5 overnachtingen 350,-  , bus vervoer 80,- ,  paspoorten 80,- , 5 dagen eten drinken 150,- en dat met 15 kids loopt het al snel op naar +/- 20000,- Euro.

Alvast bedankt voor uw Steun en we wensen iedereen een gezonde, mooie en sportieve zomer toe ! 

Veel liefs de meiden van X-FLOW xxx

 • Naam donateur Totaal Recent Betalingswijze
  Anonieme donateur € 25 € 1 iDEAL via Mollie
  Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
 • No reports posted yet!
 • Video's
  Afbeeldingen