Skip to main content

Xanne van Lijf
Help Xanne van Lijf naar de Europa Cups!

Judo
Xanne van Lijf heeft in totaal
€ 3575 opgehaald met 1 campagne(s)
 • Talent Profiel
  ID : 994
  Xanne van Lijf
  Wilnis
  Utrecht
  1ste bij het NK -15 JAAR in de gewichtscategorie +63 kg (oktober 2021), 5de bij de ECC in Teplice, Tsjechië (april 2022)., 1ste bij het NK -18 jaar in de gewichtscategorie -70 kg (juli 2022).

Campagne statistieken

€ 3575
102.14%
Donateur(s)
100
Gedoneerd
€ 3575
Dag (en) verstreken
527
Dag(en) te gaan
-489
Doelbedrag
€ 3500
UITBETAALD

Crowdfunding Campagne voor Xanne van Lijf | Hoi allemaal, Ik ben Xanne van Lijf, een Judoka uit Wilnis (Utrecht), 15 jaar oud en al sinds mijn 4de  iedere week op de ....

Hoi allemaal,

Ik ben Xanne van Lijf, een Judoka uit Wilnis (Utrecht), 15 jaar oud en al sinds mijn 4de  iedere week op de mat te vinden! Judo is sindsdien zo’n beetje mijn hele leven en ik heb als ultieme doel de Olympische spelen te halen. Daarvoor moet er een lange weg afgelegd worden, waar ik al een eindje mee op weg ben. Naast de wekelijkse trainingen bij Top Judo Amsterdam train ik op Papendal bij de judobond, bij de regiotraining in Haarlem en ook nog minimaal één keer per week bij mijn judoclub Karel Gietelink in Amstelveen, waar ik vanuit Wilnis met de fiets naar toe ga.  Wat begon als een leuk spelletje is uitgegroeid tot een grote dagelijkse passie voor deze geweldige sport.

Het vele en harde trainen werd afgelopen tijd beloond met o.a. de volgende resultaten; 

In september 2021 een 3de plek bij het NK -18 JAAR in de gewichtscategorie -70 kg. In oktober 2021 een 1ste plek bij het NK -15 JAAR in de gewichtscategorie +63 kg. In april 2022 een prachtige 5de  plek bij de ECC in Teplice, Tsjechië en in juli 2022 een 1ste plek bij het NK -18 jaar in de gewichtscategorie -70 kg.                                                      

Komend jaar is mijn doel om de prestaties bij de 3 European Cadet Cups (ECC) te verbeteren en mij hierdoor te kwalificeren voor het EK en WK voor cadetten.

Super leuk, maar dit brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee. De kosten voor deelname inclusief de reis komen per European Cup (drie stuks) op ongeveer €800,-. Daarnaast moet ik nieuwe pakken kopen vanwege de reglementen die daar strenger zijn. Dit, samen met de kosten van alle extra toernooien en de reiskosten voor de trainingen op Papendal, is de reden waarom ik om hulp vraag.

Mijn beste resultaat bij de European Cup in Teplice (Tsjechië) was een prachtige vijfde plaats, dus de honger naar meer is groot. Ik ga enorm mijn best doen om me te kwalificeren voor het EK en WK. Willen jullie mij helpen om dit te verwezenlijken?

Elke donatie is welkom en brengt mij dichter bij mijn doel.

Groetjes Xanne van Lijf

Bedankt voor de support!
Xanne van Lijf

Help Xanne van Lijf naar de Europa Cups!

100

Donateur(s)

€ 3575

Gedoneerd

527

Dag (en) verstreken

€ 3500

Doelbedrag

DONATIE | JUDO | NON-PROFIT


Hoi allemaal, Ik ben Xanne van Lijf, een Judoka uit Wilnis (Utrecht), 15 jaar oud en al sinds mijn 4de  iedere week op de mat te vinden! Judo is sin ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Bericht aan talent:
Nathalie Kamer € 25   Beste Xanne, zet ‘m op! Wij kennen elkaar niet maar via jouw vader (mijn tennisleraar) hoorde ik van deze funding. Groet Nathalie  
Mirjam v Veen € 50    
Rolinde birk bente dion rik Lijf € 94   XANNE WE ZIJN TROTS OP JE  
Mascha Kinket € 20   Succes Xanne!  
Sabine V Senten € 15   Kom je nog x bij Zjos oppassen. Heeft ze tenminste een toptalent als oppas gehad ! Succes 🍀  
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!