Steun de crowdfunding campagne:

Help Zara Temmink Naar De Paralympische Spelen 2024 In Parijs

 • Start
 • Talentboek
 • Help Zara Temmink naar de Paralympische spelen 2024 in Parijs

Zara Temmink
Help Zara Temmink naar de Paralympische spelen 2024 in Parijs

Atletiek
 • Talent Profiel
  Zara Temmink
  Zelhem
  Atletiek
  Gelderland
  (Zilver) ONK 100 meter 13,22 / (Zilver) ONK 200 meter 27,86 / (Goud) ONK Verspringen 4,73

Campagne statistieken van
Zara Temmink

€ 7400
80.43%
Donateur(s)
121
Gedoneerd
€ 7400
Dag (en) verstreken
187
Dag(en) te gaan
52
Doelbedrag
€ 9200

Crowdfunding Campagne voor Zara Temmink | Hoi, ik ben Zara Temmink, sinds kort 17 jaar. Ik heb een visuele beperking (retinitis pigmentosa) en zie daardoor 15%. Mijn pa....

Hoi, ik ben Zara Temmink, sinds kort 17 jaar. Ik heb een visuele beperking (retinitis pigmentosa) en zie daardoor 15%. Mijn passie is atletiek en ik heb hier talent voor. Hierin laat ik mij niet tegenhouden door mijn beperking. Ik train al twee jaar op Papendal en groei snel in mijn prestaties. Mijn trainers zien mijn potentie, ik word opgemerkt t.o.v. andere atleten. Ik heb daarom een nationaal talent status gekregen. Het doel is dat ik in 2024 met de paralympische spelen mee doe en het ziet er naar uit dat dit tot mijn mogelijkheden behoort. Ook de paralympische spelen van 2028 in LA staan op mijn programma. Sinds september 2021 woon ik daarom ook bij Papendal. Zo kan ik het trainen voorrang geven om mijn kansen te vergroten en dit doel te bereiken. De aankomende twee jaar zullen er veel trainingskampen en wedstrijden zijn:

• een GP in Zwitserland en in Parijs

• een NK en een wedstrijd in Leverkussen

• een WK in Japan

Deze trainingskampen en wedstrijden zijn noodzakelijk om mij te kunnen plaatsen voor de paralympische spelen. Daarnaast zijn deze ook erg leerzaam en goed voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Echter zijn deze kampen ontzettend duur en zijn mijn financiële mogelijkheden niet eindeloos. Iedereen om mij heen heeft er volledig vertrouwen in dat mijn doel realistisch is. Ik train hier dan ook elke week tussen de 16-20 uur voor. Ik heb de discipline en motivatie om mijn droom werkelijkheid te laten worden. Ik ben een keiharde werker en heb er alles voor over. Daarnaast volg ik een opleiding (MBO) aan het Rijnijssel ( Maatschappelijke zorg - specifieke doelgroepen). U kunt mij enorm helpen door een donatie te doen om mijn droom te doen verwezenlijken. Ik hoop op jullie steun!

Groetjes, Zara Temmink

Bedankt voor de support!
Zara Temmink

Help Zara Temmink naar de Paralympische spelen 2024 in Parijs

121

Donateur(s)

€ 7400

Gedoneerd

187

Dag (en) verstreken

€ 9200

Doelbedrag

DONATIE | ATLETIEK | NON-PROFIT


Hoi, ik ben Zara Temmink, sinds kort 17 jaar. Ik heb een visuele beperking (retinitis pigmentosa) en zie daardoor 15%. Mijn passie is atletiek en ik h ...Read more

CAMPAGNE LEIDER
Standaard Avatar

Dit is de activiteitenlog van deze campagne waar alle acties zichtbaar zijn die met deze campagne te maken hebben. Hierop zijn ook de terugbetaalde en geannuleerde donaties zichtbaar. Wij werken hiervoor aan een oplossing. In het tabblad Donateurs vind u een overzicht van de daadwerkelijke donaties.

Naam donateur Donatie Extra donatie voor YVGTF Openbaar bericht aan talent bij de donatie:
JUMBO HOLLAK ZELHEM € 275 Donatie van 11 ingeleverde enveloppen met sponsorzegels! Succes met doorsparen!
Kiri Wijgman € 25
J/A Vrieze € 50 Zet hem op je kunt het
Oma jannie Vrieze € 100
Benny Vrieze € 50
Geen gegevens gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht
No reports posted yet!

Alle rechten zijn voorbehouden. 2020 © YVGTF.NL
Website ontwerp, marketing concept en technische realisatie smackitcreations.com